Босът от агитката на ЦСКА Росен Петров-Животното: Васил Божков не е касичка

Росен Петров - Животното

Ако наистина Васил Божков или близки до него хора купят ПФК "Левски", то това не значи, че в клуба и отбора ще бъдат изливани безконтролно пари. Така коментира ситуацията на "Герена" един от босовете на агитката на ЦСКА Росен Петров-Животното пред "България Днес".

От 1999 г. до 2006 г. Божков бе собственик на "армейците", които продаде впоследствие на индийския предприемач Прамод Митал. Все още не е официално, но се твърди, че Божков и братята Димитър и Милен Ганеви скоро ще придобият собствеността на ПФК "Левски"

"Няма нищо лошо в това, ако г-н Божков купи футболния "Левски", човекът е бизнесмен, сигурно вижда начин да помогне на отбора, както и да спечели пари. Но никой не бива да си мисли, че той е като предшествениците му - задължени и назначени за собственици от властта. Не знам колко са задълженията на "Левски", не ме и интересува, това си е тяхна работа, но ако някой си мисли, че г-н Божков отива да ги плаща, много се лъже.

Със сигурност той има някакво виждане за развитието на клуба, вместо да се купуват някакви ритнитопковци и да им се плащат куп пари.

Макар да бе собственик на ЦСКА преди години, ние му желаем успех! Защото той работи за доброто на ЦСКА и имаше успехи. Сега "Левски" трябва да си намери сериозни хора, които знаят за какво става въпрос и да вършат нещата.

Но ако види, че не става, просто ще си тръгне. Трябва да го знаят левскарите. Защото с големи адмирации идваха хора, които купуваха скъпи футболисти, бутаха се трибуни, затъваше се в дългове, които още стоят и някой ден кредиторите ще си ги поискат. А Васил Божков чужди дългове няма да плаща, бъдете сигурни", коментира Росен Петров.

Васил Божков
Васил Божков
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене