Бившата приятелка на Сала: Не вярвам, че е злополука

Сала и Беренис бяха сгодени

Бившата приятелка на изчезналия нападател на "Кардиф Сити" Емилиано Сала - Беренис Шкайр, обвини футболната мафия за трагедията с футболиста.

"Разследвайте футболната мафия, защото не вярвам, че е злополука, написа моделката в туитър. - Сърцето ми е разбито. Не мога да го възприема. Аз съм унищожена. Чувствам болка, страх и гняв, че не мога да направя нищо. Знам, че си силен. Очакваме те. Искам да се събудя и всичко това да е лъжа. Моля, разследвайте, защото не мога да повярвам, че това е случайност. Те губят време. Това, за което съжалявам най-много е, че не ти казах, че те обичам. Бях щастливка, че те срещнах. Всичко се променя, но защо се случват тези неща? Защо тези неща трябва да се случват на прекрасен, борещ се човек пълен с амбиции, който работи здраво, добър човек и отдаден на своята работа и семейство? Защо мечтите не се сбъдват? Защо?"

Самият Сала се съмнявал в способностите на самолета, с който отлетя от Нант за уелската столица. В аудио съобщение, което изпратил на свои приятели и роднини, 28-годишният аржентинец казал: "Качих се на самолет, който изглежда сякаш, че ще се разпадне и тръгвам за Кардиф."

Сала се качи на самолет "Пайпър Малибу" край Нант и заедно с пилота тръгна към Великобритания. Машината изчезна от радарите на около 20 километра северно от остров Гърнзи в Ламанша.

"Ако до час и половина нямате новини от мен, не знам дали да пращате хора, които да ме търсят, защото едва ли ще ме намерят. Татко, много се страхувам!", казал Емилиано Сала.

Хиляди фенове на "Нант" се молиха за оцеляването на футболиста
Хиляди фенове на "Нант" се молиха за оцеляването на футболиста
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене