Приятели на Орлин Павлов: Стана баща преди да ни запознае с майката

Орлин Павлов заедно с майката на детето му Диана Великова СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН ФЕЙСБУК ПРОФИЛ НА ДИАНА ВЕЛИКОВА

Дъщерята на певеца - Елизабет, се появи на бял свят на 22 януари

“Ей, стана баща, без да ни запознаеш с майката. Поне, като прохожда детето, да ни поканиш на разходка в парка. А на малката Елизабет - да расте щастлива и обичана”, написа Камен Спасов, приятел на Орлин Павлов, във фейсбук. Певецът стана баща вечерта на 22 януари и с новината в социалната мрежа изненада приятели и познати.

“Неизмерими благодарности на д-р Анна Иванова Богданова и целия екип на акушер-гинекологията в “Аджибадем Сити Клиник”, болница “Токуда”. Невероятни сте! Диана, обичам те! Ти си майка героиня. И както се пее в една песен - “Светът е друг, когато си тук”, написа във фейсбук профила си Павлов.

“Кога стана... ама... ?? УАУ! Честито и на двама ви!”, написа изненадано в коментарите неговата колежка Диана Ханджиева, с която си партнираха в сериала по Би Ти Ви “Скъпи наследници”.

Орлин Павлов пази изключително ревниво личния си живот и не разказва за половинката си, а вече и майка на дъщеря му, Диана Великова. “Ехааа! Честито, мило дете! Изненадващо станах баба, и то ден преди рождения ден на истинското ми дете!”, поздравява поредната изненадана близка на певеца - Нели Топалова.

Ден след щастливата новина Орлин Павлов отказва да дава каквато и да е информация за майката и бебето. “В момента е много развълнуван и не иска да говори с медии. Нека си изживее еуфорията”, казва неговата пиарка Лора Коларова. Два дни след раждането на бебето Елизабет таткото има клубен концерт в София. На него за втори път ще представи албума си “Още малко” в столицата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене