ВОДОЛЕЙ: Търпение
Алена | 10 Февруари 2019 г. | 42 показвания | 0 коментара

РАБОТА В петък и почивните дни толерантното отношение към всички на работното място ви помага да се справите добре с работата си и да избегнете проблеми с ръководството. Бъдете търпеливи. Не е полезно за вас да се срещате и разговаряте с хора, които имат лични проблеми. От понеделник сте обсебени от мисълта за предстоящите възможности, осигуряващи ви финансова стабилност. Проведете разговорите за финансово съдружие. Обсъдете с адвокатите си подготвените договори. Съхранете спечелените пари, за да не съжалявате, че сте пропуснали по-добри инвестиционни проекти. Самочувствието ви е причина за импулсивност и склонност да рискувате.

ЗДРАВЕ Заболяване може да попречи на плановете ви за следващите дни. Побързайте да вземете мерки, за да съхраните здравето си стабилно.

ЛЮБОВ Романтична среща тази вечер ще засили желанието ви да създадете семейство. Не бързайте с обещанията за брак и не се отдавайте прибързано на сексуални удоволствия.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★ Любов: ★★★
Късмет: ★★★★★ Работа: ★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Министърът на транспорта Росен Желязков и вицепремиерът на Сърбия Зорана Михайлович обсъждат в Димитровград инфраструктурни проекти. Желязков бе посрещнат към 14 ч на Калотина от вицепремиерката Михайлович. Двамата се запознаха с напредъка на магистралата Ниш-София.. От сръбска страна тя вече е почти построена до границата.

С какво ще запомним отиващия си шеф на Еврокомисията Полет 951 на “Юнайтед еърлайнс” е готов за излитане, а Жан-Клод Юнкер е един от последните, които се качват на самолета за Вашингтон през лятото миналата година. “Всичко е наред. Отново проклетото ми коляно”, казва шефът на Еврокомисията, преди да изчезне в предната част на “Боинг 777”.

Най-малко трима души загинаха днес при катастрофа на малък самолет в югозападна Германия, предаде ДПА, като се позова на полицията. Самолетът се вряза във фасадата на търговски център за битови стоки и строителни материали на известната търговска верига "Баухаус" в град Брухзал, на около 70 километра северозападно от Щутгарт.

В дълбока вода рибарите хващат най-много морунаши на язовир ...
Момиче се съблече и скочи от 45-метровия мост „Ponti di ...
България и Италия ще работят за засилване на музейния ...
Утре, на 20 юли 2019 г., се навършват 50 години, откакто ...
Най-нетърпеливите фенове вече могат да видят и купят ...
Сюжетът с превръщането на глуповата жена в ангела ...
Майкъл Колинс - един от тримата астронавти на НАСА, ...
Раздават апартаменти, автомобили и сръндаци за четвъртите в ...
Върховният съд на Турция потвърди присъдата на известната ...
Традиционните псувни увеличават издръжливостта на болка с ...
Кечистката взе отпуска, за да планира церемонията през ...
„Ако до всяко добро същество застане поне още едно, ех ще ...
Половинвековен юбилей отбелязва днес пловдивският ...
55 концерта ще има това лято в културния афиш на Столичната ...
Звездата на Сенегал Садио Мане обяви своя отбор за фаворит ...
Доскорошната половинка на Валери Божинов - Биляна Дол, ...