Рууни готов на развод

Уейн е бесен на зложелателите, които настройват Колийн

Официалната раздяла ще означава облекчение за футболиста

Уейн Рууни е готов да развод с Колийн след поредния скандал в звездното семейство. Футболистът беше хванат отново да кръшка с чужда жена след среднощен запой. В навечерието на Свети Валентин съпругата на Рууни реагира крайно. Тя взе четирите им деца и отиде на почивка.
Според "Сън" Рууни е готов да се разведе, ако се стигне до крайност.
"Уейн изобщо не е притеснен от лошия отзвук, който предизвика неговото поведение - разкрива близък приятел на легендарния нападател пред британския таблоид. - Загрижен е колко лесно Колийн се влияе от хората около нея. Наясно е, че жена му не иска да го напусне, но е притеснен, че може да се стигне дотам, понеже толкова много души шепнат в ухото й. Ако тя го напусне, ще бъде разбит, но в същото време и облекчен, защото имат толкова много проблеми. Атмосферата в къщата е ужасна. И това не е от вчера. Уейн не харесва да се застоява у дома. Затова излиза винаги когато има възможност. Ала това прави Колийн още по-нещастна. Получава се порочен кръг."
Преди няколко дни Колийн беше заснета без брачната халка, която е на стойност 200 000 паунда. Тя купи балончета с надпис Свети Валентин за своите деца.

Колийн надали ще сложи отново пръстена
Колийн надали ще сложи отново пръстена
Колийн купи четири балона за Свети Валентин
Колийн купи четири балона за Свети Валентин
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене