Съпругата на Карембьо 49-а в слалома (видео)

Джаки се прочу по цял свят с еротичния календар, който направи заедно с мексиканският скиор Хубертус фон Хоенлое.

Втората съпрута на бившия френски национал по футбол Кристиан Карембьо взе участие на световното първенство, но от отбора на Ливан. Карембьо бе женен за зашеметяващата манекенка Адриана Склереникова, но двамата се разделиха. След това вдигнал сватба с Джаки Шамун, която e скиорка.

Джаки се прочу по цял свят с еротичния календар, който направи заедно с мексиканският скиор Хубертус фон Хоенлое. Снимките се появиха онлайн точно преди олимпиадата в Сочи. През април 2018 година тя сключи брак с Карембьо.

Жаки остана на 49-о място в слалома на световното. Титлата спечели безапелационно Микаела Шифрин (САЩ), която стана и кралица на първенството. Новата звезда на ските завърши с 2 златни и 1 бронзов медал.

Титлата в слалома спечели безапелационно Микаела Шифрин (САЩ).
Титлата в слалома спечели безапелационно Микаела Шифрин (САЩ).

Шифрин направо уби конкуренцията във втория манш, като завърши на 58 стотни пред представителката на домакините Ана Свен Ларсон. Силите на голямата съперничка на Шифрин - Петра Влъхова стигна само за бронз на 1,03 сек от американката.

Първият манш бе спечелен от швейцарката Уенди Холденер, но във второто спукане тя направи фатална грешка и излетя чак 17-а.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене