Звезди от САЩ `94 на турнир в Дряново

Легендарните футболисти Красимир Балъков, Илиян Киряков, Пламен Николов, Станислав Генчев и Дончо Донев ще зарадват децата в Дряново.

За трета поредна година, Дряново организира Великденски турнир за деца, в който ще се включат 28 отбора в три възрастови групи - Футбол 5 - за деца, родени след 01.10.2010 година, Футбол 7 - за деца, родени след 01.01.2008 година и Футбол 11- за деца, родени след 01.01.2006 година. Двубоите ще се проведат на стадион "Локомотив" в Дряново и стадион "Републиканец" в Царева ливада от 1 до 4 април 2019 година. "Локомотив" (Дряново) и Община Дряново, в партньорство със ЗС на БФС - Велико Търново и ОС на БФС - Габрово, дават възможност на деца от различни краища на страната да премерят сили за Купата на вафли "Боровец". Сред участниците ще бъдат тимовете на "Етър", "Локомотив" (Горна Оряховица), "Янтра" (Габрово), "Локо" (Дряново) и много други. Изпратени са покани до школите на "Левски", ЦСКА, "Локомотив" (София), "Берое", "Локомотив" (Пд), "Верея", "Ботев" (Пд), "Черно Море" и "Лудогорец".

Тази година патрони на турнира са легендите от САЩ`94 Красимир Балъков, Илиян Киряков и Пламен Николов, както и Станислав Генчев и Дончо Донев.

"Това вече e традиция в Дряново, с цел развитие на детско юношеските школи в региона. Децата ще получат куп награди и ще се докоснат до големите футболни легенди на България. Ще бъде празник за всички, които обичат спорта и футбола. Екипът на ФК "Локомотив" (Дряново) безкрайно благодари на ръководството вафли "БОРОВЕЦ" за подкрепата!", сподели председателят на УС на "Локо" (Дряново) Тодор Георгиев (Теди Джорджо).

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене