Дину се пазари с Кобрата за пари

Кобрата се надява Дину да не е прекалено алчен за пари

Румънският боксьор Богдан Дину се пазари зверски за хонорар с мениджъра на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев. От няколко дни двете страни са в ужесточени преговори за мач. Битката трябва да се състои на 23 март в Лос Анджелис.
Дину е втори вариант за съперник. Преди няколко дни оригиналният опонент Роберт Хелениус (Фин) отказа мача. Скандинавецът настояваше за по-голям хонорар, но не го получи.
"В момента преговаряме - потвърдиха от мениджърската компания на Дину "Кинг Промоушън" за "България Днес". - До края на седмицата трябва да имаме резултат."
Румънският боксьор има 18 победи (14 с нокаут) и 1 поражение. Единствената загуба в неговата кариера беше записана през ноември. Дину беше нокаутиран от непобедения американец Джарел Милър, който ще се бие с Антъни Джошуа на 1 юни.

Дину има 18 победи и само една загуба
Дину има 18 победи и само една загуба

196-сантиметровият румънец дебютира при професионалистите през 2008-а. Година по-рано той беше победен убедително от Кобрата по точки (14:4) в традиционния румънски турнир "Златен пояс" в Букурещ.
Дину е спаринг партньор на Антъни Джошуа, а освен това работи като полицай. В момента се готви в неговата собствена зала, която се намира в родния му град Бузъу.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене