"Ливърпул" отсече: Салах не се продава!

Мо Салах няма цена в "Ливърпул"

Звездата на "Ливърпул" Мохамед Салах не се продава! Това обявиха категорично от клуба, съобщават британските медии. Египетският национал със сигурност остава дългосрочно на "Анфийлд". Така той ще може да е изцяло съсредоточен върху днешния суперсблъсък в Шампионската лига срещу "Байерн" (М). Дербито е довечера, а домакини са "мърсисайдци".

Главата на Салах бе размътена в последните дни от появилите се информации за интерес от страна на "Ювентус". Италианският шампион е готов да извади чудовищната сума от 200 милиона евро, за да привлече Мо и да го направи партньор в атаката с Кристиано Роналдо. Ръководството на "старата госпожа" е обсъдило готвения трансфер с португалеца, който е дал благословията си. По всяка вероятност обаче от "Ливърпул" не са склонни да се разделят с най-ценния си играч.

Левандовски има 8 гола в Шампионската лига
Левандовски има 8 гола в Шампионската лига

През този сезон той има 20 гола във всички турнири. Що се касае до Шампионската лига, 26-годишният нападател все още не се намира във формата си от миналата година. Тогава той отбеляза 10 гола, отчете се с 5 асистенции и беше с основна заслуга за класирането на финал в най-силния клубен турнир. През настоящата кампания Салах има едва 3 попадения в шампионата на богатите и още не е направил решаващ пас.

На другия полюс е топнападателят на "Байерн" (М) Роберт Левандовски. В груповата фаза той разпечата противниковите врати 8 пъти и оглавява голмайсторската листа, изпреварвайки Лео Меси, който е с 6 гола. Полският стрелец също още няма асистенция през сезона в Шампионската лига.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене