Меган замина за Ню Йорк, за да се види на парти с приятелките си (Видео)

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл замина неочаквано за Ню Йорк, за да присъства на парти, организирано от приятелките й, за предстоящото пристигане на първото си дете.

Дългоочакваното бебе на Меган и принц Хари трябва да се роди през април.

"Това е последната възможност за съпругата на принц Хари да прекара време с приятелките си в друг град преди раждането", коментира вътрешен източник пред harpersbazaar.com.

Партито е било организирано в изискан хотел в Хю Йорк. Очудващото е, че то не било направено в Лондон, а в САЩ, но повечето близки приятелки на Меган живеят там.

Сред тях са модната стилистка Джесика Мулрони, модната дизайнерка Миша Нону, индийската актриса Приянка Чопра, американската тенисистка Серина Уилямс. Всички те бяха поканени на сватбата на Меган и Хари на 19 май в замъка Уиндзор.

Наскоро някои от най-близките й приятелки коментираха пред списание "Пийпъл", че Меган непрекъснато трябва да се справя със зловредните слухове и обвинения, насочени към нея. "Ние се тревожим как се отразява това на нея и на бебето й. Не е честно някой да бъде подлаган на такива обвинения, още по-малко по време на бременност".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене