"Джонас брадърс" планират да се съберат отново

СНИМКА: Инстаграм/jonasbrothers

Групата "Джонас брадърс" в състав братята Ник, Джо и Кевин планира голямо завръщане и нова музика, с която да зарадва почитателите си, съобщи Контактмюзик.

Според британския в. "Сън" братята работят над документален филм и обмислят да издадат нов музикален материал, съпътстващ шоуто им, предаде БТА.

"Това ще бъде едно от най-големите музикални завръщания от години. Не е тайна, че накрая нещата не вървяха на добре за "Джонас брадърс". Кръвта обаче вода не става и през годините, последвали разпадането на групата, те успяха да изгладят разногласията си. След като се впуснаха в успешни солови начинания, момчетата усещат, че е настъпило подходящото време да се съберат отново", казва неназован източник, цитиран от в. "Сън".

Кевин, Джо и Ник Джонас миналата седмица са били в Лондон, за да обсъдят плановете за завръщането си и новата си оригинална музика - техен първи проект след "Lines, Vines and Trying Times" от 2009 г.

Групата "Джонас брадърс", сформирана през 2005 г., се радва на огромен успех и има продадени над 20 милиона копия от албумите си по света. Дълбоки разногласия и противоречия относно музикалната посока на групата карат триото да отмени турнето си през 2013 г. два дни след началото му, и да оповести разпадането си.

През 2015 г. Джо Джонас заяви, че музикалното събиране с братята му може "лесно да се осъществи".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене