Милко не си дава мустака!

Най-много да го изруся и да го подкъся максимално, казва певецът

"Не си давам мустака! Още не съм го обръснал, няма да се разделя лесно с него!"

Това заяви пред "България Днес" фолкпевецът Милко Калайджиев. Изказването му е напук на появилите се информации, че изпълнителят вече е премахнал лицевото си окосмение заради участието си в телевизионното шоу "Като две капки води".

"Хората в Свиленград прочели в сайтове и вестници, че съм си обръснал мустака и ме дебнеха на главната улица в града, за да снимат новата ми визия. Бяха много изненадани, когато видяха, че още имам мустак. Казах им, че такива неща не се случват толкова лесно", смее се един от идолите на родния фолк.

Изпълнителят на "Къде си, батко" ще се заеме с предизвикателството да скочи в 13 различни музикални образа на сцената на предаването, чийто старт е заложен за 25 февруари. Новината, че Калайджиев ще се включи в каста, бе потвърдена от сценариста на „Капките“ Влади Априлов.

С типичното си чувство за хумор Милко обяви на какъв краен компромис е готов, за да промени визията си заради шоуто. "Може да го изруся и да го подкъся максимално. Хем няма да се вижда отдалеч, хем все още ще си го имам", обясни мустак №1 на републиката, който го има от десетилетия.

През годините Калайджиев няколко пъти е получавал предложения да махне окосмението над устата си, но той не се блазни от финансови изкушения и винаги отказва.

"Мустакът върви с мен вече 30 години. Не мога да си се представя без него. Стоял съм пред огледалото и съм се опитвал да визуализирам как изглеждам без него, но не ми харесва идеята", коментира титулуваният фолклпевец.

През този сезон в "Като две капки вода" участват още Мария Илиева, Тита, поетът Константин Трендафилов, известен още като Папи Ханс, Деси Добрева, най-известният имитатор на Лили Иванова - певецът Стефан Илчев, и Дичо. Любопитен момент е, че за първи път в многогодишната история на шоуто всички участници са певци или поне имат опит на певческата сцена.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене