Лейди Гага се раздели с приятеля си Крисчън Карино

Лейди Гага Снимка: Инстаграм

Американската поп звезда и номинирана за "Оскар" Лейди Гага се раздели със своя приятел Крисчън Карино - това е втората раздяла за певицата през последните три години, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Представител на 32-годишната звезда потвърди пред медиите, че изпълнителката на песента "Shallow" и Крисчън Карино, който беше и неин импресарио, са прекратили връзката си, без да дава подробности.

"Просто не се получи. Понякога отношенията приключват," - спомена неуточненият източник пред сп. "Пийпъл" - "Няма драматична история".

Новината за раздялата идва дни преди церемонията по връчването на наградите "Оскар". Лейди Гага е номинирана за носителка на отличието за най-добра женска роля за изпълнението си в романтичния мюзикъл "Роди се звезда".

На церемонията за филмовите награди "Оскар" тази неделя Гага ще пее "Shallow," която е и една от предложените за златна статуетка песни.

През октомври 2018 г. Лейди Гага оповести, че с Карино са сгодени. Тяхната връзка започна през февруари 2017 г. - няколко месеца след като певицата беше прекратила 5-годишната си връзка с актьора Тейлър Кини.

На тържественото връчване на музикалните награди "Златен глобус" и на наградите на актьорската гилдия в Лос Анджелис Гага и Карино бяха заедно и изглеждаше, че са в добри отношения. Но на 10 февруари, когато Лейди Гага пя на наградите "Грами", феновете забелязаха, че тя не носи големия си годежен пръстен.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене