Най-секси дупе в Холандия идва в София

Олимпийска шампионка от игрите през 2018 г. и победителка в конкурс за най-секси дупе пристига в България за световното първенство по шорттрек от 8 до 10 март в “Арена Армеец”.

В ПьонгЧанг преди 12 месеца 20-годишната тогава Сузане отиде като дебютант, надви всички фаворитки в дисциплината 1000 м и грабна златото. Допълни го с бронз от щафетата и моментално се превърна в ярка звезда, в която всички се влюбиха. Не само защото стана първият холандски спортист с олимпийска титла в шорттрека, а и заради атрактивния си външен вид и интересния характер, който и сама определя като шегаджийски.

Шампионката признава, че все още й е трудно да става рано и да тръгва за спортния център "Тиалф". Казва, че мрази звука на алармата в 7,15 часа сутринта и ако не се налага, би останала в леглото до обяд. Иначе закусва овесена каша и кисело мляко и после потегля с колело към пързалката.

Шултинг е много активна в социалните мрежи и смело публикува свои секси снимки. “Гордея се с тялото си и изобщо не се притеснявам да го показвам”, казва шампионката.

Затова на светски събития може да бъде видяна в компанията на приятеля й, футболиста Себастиан Миделкоп, и в предизвикателни тоалети.

През 2018-а холандското издание на FHM се възползва от популярността на Сузане и я номинира за класацията си за най-красиво дупе. И спортист №1 на Холандия за годината безапелационно спечели симпатиите на публиката и в тази категория.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене