Мария Илиева си повдигна бюста

Илиева мина през задължителната за известните процедура

След раждането

Участничката в "Капките" пъчи гордо новия си бюст

На лека козметична операция се подлага Мария Илиева, научи "България Днес".

Певицата решава да повдигне гърдите си след раждането на първородната си рожба.

Мария се изфука с новите бомби още в първия лайф на "Като две капки вода". Облечена с елегантна риза, гърдите на Илиева едва не изскочиха. Те изглеждат още по-големи от леката процедура.

Мария никога не се е фукала с апетитните си форми, но сега дори и слепец би забелязал идеално кръглите й дадености. Певицата избягва да качва снимки по бански, където прелестите й няма как да бъдат скрити.

Мария е сама, засега...
Мария е сама, засега...

Мария Илиева решава да повдигне бюста си, след като спира да кърми бебето. Малкият Александър е вече на повече от годинка и изпълнителката на "Всичко" решава, че е време да спре сама да го храни. Щом го отбива, Илиева веднага се насочва към лекар, който да я посъветва какво да направи с леко висналите си цици.

Спецът препоръчва повдигане и певицата още на следващия ден е готова за интервенцията.

Мария е върл противник на силикона. Няколко пъти за нея се говореше, че има импланти в гърдите й, но Илиева категорична отрича подобно нещо. Тя е на мнение, че всеки трябва да е така, както му е отредила природата. Мария се грижи много за тялото си. Тя спазва специални хранителни режими.

Певицата не се отделя от сина си
Певицата не се отделя от сина си

След като се раздели с бащата на детето си - Георги, певицата е сама. В "Капките" тя бе попитана дали пръстенът, който носи на ръката си, не е годежен, но категорично отрече.

"В живота й няма нов мъж. Тя си гледа само детето", признават близки до певицата, която наскоро бе в Америка за кратка почивка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене