Шерцингер разбита от скандалното видео

Никол се чуди защо са публикували клипа

Никол Шерцингер е разбита след публикуването на скандално еротично видео с Люис Хамилтън. На кадрите се вижда как звездата във Формула 1 мачка гърдите на певицата, която се забавлява. Клипчето е снимано преди години, но беше разпространено наскоро. Интересът беше гигантски, а споделянията на видеото са над 600 000.

Хамилтън седем години мачкаше гърдите на Шерцингер
Хамилтън седем години мачкаше гърдите на Шерцингер

За пръв път след скандала Шерцингер проговори по време на купона на Елтън Джон след наградите "Оскар".

"Беше ужасно - сподели Шерцингер. - Не разбирам защо някой би направил подобно нещо или защо биха го разпространили. Това е невероятно зъл акт."

Никол и Люис са говорили по телефона след разпространяването на клипа. Те са се разбрали да наемат специалист по киберпрестъпленията, който да разбере как се е стигнало до изтичането на видеото.

"Никол иска да не се появява по медиите, защото се чувства засегната. Известно време ще бъде с наведена глава и ще се фокусира върху работата. Желанието й е животът да продължи, като забрави за случилото се", разкри източник на "Сън".

Гришо и Никол вече не са заедно
Гришо и Никол вече не са заедно

Шерцингер и Хамилтън бяха гаджета цели седем години, преди да се разделят. Веднага след това Никол се хвана с Григор Димитров. Българският тенисист и мулатката вече не са заедно според слуховете.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене