Милко се къпе и спи с фалшивия мустак

Със залепено окосмение се забавлява с Тита

Фен си татуира певеца до сърцето

Милко Калайджиев не се разделя денонощно с фалшивия си мустак! Буквално!

Фолкпевецът спи и дори се къпе с новия си изкуствен аксесоар, който си слага над горните устни със специално лепило. Милко не позволява на никого да го види без окосмение под носа и затова денонощно си го държи. Без мустак се появява единствено когато е гримиран и трябва да излезе да пее пред публиката на "Като две капки вода".

През останалото време - зад кулисите на сцената и дори на кафенце с останалите участници под мартенското слънце певецът е с изкуствения мустак. Калайджиев си пусна снимка с тийнсензацията Тита, докато се приготвят за шоуто. И там има окосмение.

"Позволявам само на съпругата ми и децата да ме виждат без мустак. Те бяха достатъчно шокирани, затова и не искам други хора да се стряскат, като ме видят. Сигурно мога да изплаша някого на улицата, ако го заговоря и той не успее да ме разпознае", коментира през смях свиленградският любимец.

"Наричам го "бутафорен мустак", тъй като не е истински, но поразително прилича на такъв. Ще бъда с него до края на шоуто, а след това ще си пусна отново истински", коментира Калайджиев с тъжна нотка в гласа.

Без мустак е само преди имитация
Без мустак е само преди имитация

Въпреки че е на 67 години, Милко е известен като един от най-суетните представители на фолкиндустрията. Той винаги е с дизайнерски дрехи, които намаляват възрастта му с няколко декади. Освен това има гъста черна коса и демонстрира младежко поведение.

На следващия концерт на „Капките“ Калайджиев ще запее на руски, превъплъщавайки се в великия Владимир Висоцки. Този път няма да е в женски образ, но отново ще се появи на сцената без мустак.

Въпреки промяната във визията си манията по Милко Калайджиев не спира и придобива нови, недостигани досега измерения. В социалните мрежи се появи снимка на младеж, който си е татуирал лицето на фолкпевеца. Телесната рисунка е направена до сърцето, за да може фенът да засвидетелства голямата си любов към изпълнителя. Момчето засега отказва да разкрие самоличността си, за да не отнесе лавина от подигравки, но вероятно е много гордо с татуировката си.

Татуировката с лицето на Калайджиев
Татуировката с лицето на Калайджиев

Милко е впечатлен от жеста към него. През последните години той колекционира снимки и колажи на фенове, свързани с визията и песните му. Макар и някои да са брутални, певецът приема всички шеги с чувство за хумор и не се сърди.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене