Люк Кумс, Ашли Макбрайд и ЛАНКО спечелиха наградите за нови изпълнители на Академията за кънтри музика

Ашли Макбрайд СНИМКА: туитър/AshleyMcBryde

Певците Люк Кумс, Ашли Макбрайд и група ЛАНКО ще присъстват на връчването на наградите на американската Академия за кънтри музика на 7 април в Лас Вегас, знаейки, че са победители, предаде Асошиейтед прес.

Американската академия за кънтри музика публикува в Туитър поздравленията на звездата Кари Ъндърууд към всеки от изброените музиканти.

Кумс печели наградата за нов кънтри певец, а Макбрайд - за нова кънтри певица. ЛАНКО печели награда като най-добър нов кънтри състав. Те ще свирят по време на връчването на наградите, което ще се предава на живо по телевизия Си Би Ес.

Дебютният албум на Кумс от 2017 година "This One's for You" е двойно платинен, а пет сингъла от него станаха номер едно в кънтри класацията на "Билборд". Той е номиниран и за най-добър изпълнител на годината от Академията за кънтри музика, предава БТА.

Ашли Макбрайд също е номинирана за най-добра кънтри изпълнителка.

ЛАНКО издаде първия си албум "Hallelujah Nights" миналата година и е номинирана за група на годината.

Академията за кънтри музика обяви, че на шоуто за връчването на кънтри наградите ще пее и Кери Ъндъруд. Това ще бъде нейната първа по-значителна телевизионна поява след раждането през януари на второто й дете - Джейкъб Брайън Фишър.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене