Владо Карамазов казал на брат си кой е убиецът в "Дяволското гърло", децата на Теодора Духовникова я питат същото

„Красотата е стигма и печат“, казва Теодора Духовника за актьорската професия. „Ние сега сме много по-готини, според мене“, шеговито отвръща Владимир Карамазов, пред Нова тв.

Той уточнява, че „Дяволското гърло“ е толкова харесван от зрителите, защото те усещат колко усилия са вложени в сериала. Духовникова близо месец била много притеснена дали ще се справи, дали изобщо има успех в ролята си. Когато започнали снимките съвсем се преобразила.

„Владо не понася да не му се подава добре, не понася да не му се получават сцените, той е като машина“, казва Духовникова. „При него няма умора“, допълва тя. Когато се уморявала, той й казва: „Стегни се, Теодора! Цял екип те гледа“.

Духовникова се променила след сериала. Вече може без проблем да влезе в морга. „По-интересна ми беше за причината за човешкото зло“, казва тя. Спирали снимките на „Дяволското гърло“, за да може да вкарват и изкарват трупове от моргата, където са снимали.

„Казах на брат ми кой е убиецът в „Дяволското гърло“, смее се Карамазов. Той пък издал тайната на жена си, която звъннала бясна на актьора, защото се провалил момента на изненадата. Децата на Духовникова също постоянно я питат кой е убиецът, но засега не е издала самоличността му.

„Не мога да се правя на интересен. Отивам, казвам каквото искам и вече става апокалипсис. Уморих се да бъда фалшив“, казва Карамазов. Това осъзнава след края на общия му проект с Юлиан Вергов и Захари Бахаров.

„Ние не сме щастливи хора, ние сме тъжни, уморени хора. Да не говорим за депресията, за самотата“, отвръща Духовникова. „След 20 г. в тази професия се натрупа нещо, което много натоварва“, смята актьорът.

Теодора многократно е получавала писма с грозни думи по нейн адрес при това от жени. Най-често това били почитателки на Карамазов или на Юлиан Вергов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима
Наталия Кобилкина: Жените се държат като мъже, но така трудно ги печелят
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия

Напишете дума/думи за търсене