Окошариха съотборник на Бербо

Бент и Кирсти изглеждаха много щастливи

Бившият съотборник на Димитър Бербатов в "Тотнъм" и "Фулъм" - Дарън Бент, беше арестуван от полицията след скандал със съпругата Кирсти Макларън. Англичанинът може да остане и без работа. Той е футболен анализатор на "Скай Спортс", но от компанията твърдо се разграничават от подобен негативен имидж.

Полицаите са били извикани рано сутринта, след като Бент вдигнал жесток скандал на съпругата. Двамата са разделени от известно време. Въпреки това футболистът изревнувал зверски.
На тръгване за работа Бент се обадил в къщата на съпругата. Той научил, че 31-годишната красавица е в леглото с друг мъж. Побеснелият британец веднага се отправил към бившия семеен дом. Изчакал любовникът да си тръгне, след което нахлул с псувни и закани. Според информация на "Сън" скандалът не бил единствената причина за обаждането до полицията. Макларън открила, че нейният годежен пръстен на стойност 600 000 паунда липсва.
През декември двойката отново попадна под вниманието на таблоидите. Тогава Кирсти скъса дизайнерския костюм на футболиста. Причината беше любовна афера на Бент. Нападателят е известен кръшкач, а преди време неговата съпруга разкри как той изневерил дни преди раждането на техните близнаци.

Бракът на футболиста скоро може да приключи
Бракът на футболиста скоро може да приключи
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене