Сашка пее на златен микрофон

Чалга легендата грее със златния микрофон

Васева се фука с технологично чудо 

Чалга легендата тренира пред ютията за гладене 

С нов супер тузарски аксесоар се изфука чалга легендата Сашка Васева.

Изпълнителката на "Не мога да те забравя, Георги" се похвали със златен микрофон! Проверка на "България Днес" показва, че новото устройство освен лъскаво е и последен писък на модата и новите технологии. Микрофонът е безжичен, с вграден блутуут и високоговорител. Главата има ефект за намаляване на шума, което подчертава по ефективен начин гласа.

По случай новата си придобивка и предстоящите празници певицата поздрави феновете си с някой от незабравимите си хитове. Изпети, разбира се, на новия микрофон, който направо блести в ръцете й. Преди време самата тя реши да се оттегли от светлините на прожекторите заради децата си и скандалния имидж, който си беше създала. След няколкогодишно затишие на сцената Сашка отново драпа със зъби и нокти да се върне обратно на нея.

Фолкаджийката дори започна да прави концерти у дома. На фона на купчина дрехи и ютия за гладене Васева извисява глас и не спира да поздравява почитателите си. Не е ясно кой стои зад камерата, но не е изключено това да е 11-годишната й щерка Христина-Елена, която иска да върви по стъпките на майка си.

Сашка изнася концерт на фона на ютия и пране
Сашка изнася концерт на фона на ютия и пране

Васева не е първата представителка на чалга бранша, която блести с модерен аксесоар. С микрофон като на Васил Найденов се фука фолкаджийката Емилия, отбелязаха наблюдателни меломани.

Наскоро изпълнителката се появи с ултрамодерен музикален атрибут, който е обсипан с блещукащи камъни. И поразително прилича на този на Васко Кеца. Феновете напрегнаха очите си максимално, за да разберат дали това са кристали "Сваровски", с каквито камъни е обсипан атрибутът на естрадния изпълнител. Самата Емилия предпочита да не разкрива дали е копирала Найденов.

Емилия с лъскавия атрибут
Емилия с лъскавия атрибут

Хора от музикалните среди разкриват, че певицата е броила няколко хилядарки за микрофона. Сумата не я притеснявала, тъй като буквално с няколко участия изкарва парите и може да си позволи луксозната придобивка. Освен това Емилия разчита на солидните финансови възможности на мъжа до себе си, който се грижи нищо да не й липсва и да бъде напълно осигурена.

Вече години наред с микрофон за 10 хиляди евро пее Васко Найденов. Певецът не се разделя със своя звуков аксесоар, където и да излезе на сцена. Микрофонът е специален, тъй като целият е с инкрустирани кристали "Сваровски", които блещукат при всяко движение.

Една от първите чалгаджийки, която въведе бляскавите микрофони в кръшния жанр, беше Мария. Преди доста година тя се сдоби с такъв - подарък от бившия й мъж Димитър Андонов. Малко по-късно бижуто на Отварачката й бе откраднато и впоследствие тя премина на пеене на по-обикновен музикален атрибут за далеч по-скромна сума пари.

Модата беше продължена от Глория, която изписа името си с камъни на уреда, с който си вади хляба.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 трика, за които косата ще ни благодари
Подкаст: Донка Ангъчева сяда пред пианото на 5 г., на 10 свири с Пловдивската филхармония
5 минути смях повдигат имунитета
Кога една връзка е безнадежден случай?
Тайните оръжия на доброто първо впечатление

Напишете дума/думи за търсене