Изключителният Владо Пенев: Разделям се с брадата, лепят ми изкуствена

Владо е любимец на публиката

Имахме страшна любовна сцена с Янина Кашева! И в "Откраднат живот" се обичаме

"Имахме страшна любовна сцена с Янина Кашева като бивши гаджета. Аз бях Ейлерт Льовборг, появявах се от нищото - романтичен и буен с едни дълги коси. А Янина и Чочо Попйорданов, светла му памет, играеха съпрузи. Докато снимам сега с нея в "Откраднат живот", често си спомняме и се смеем." Това сподели големият ни актьор Владо Пенев, който серия след серия държи в напрежение зрителя дали в лицето на д-р Кръстева отново ще срещне любовта, или отново ще се размине с нея.

"Не мога да кажа повече, защото неустойките са по-големи от хонорарите", смее се Пенев, който обожава да се снима в докторския сериал. "Всички работят супер професионално - Евтим Милошев вдигна много високо нивото на телевизионното кино. Машината се върти нонстоп - два екипа, мащабна организация. Не е форматче за рейтингче, с което да си вържеш гащите", сподели още Пенев.

Янина Кашева е впечатляващата д-р Кръстева
Янина Кашева е впечатляващата д-р Кръстева

Освен сериала актьорът влиза и в новият хит в афиша на Народния театър. Той е Фьодор в "Братя Карамазови". Негов режисьор е Деян Пройковски от Скопие. "Много силни актьори сме се събрали. На голямата сцена излизат още момчета и момичета от класа на Стефан Данаилов в академията - те оставаха да ни гледат и след своето участие в репетициите. В подобни моменти отговорността е двойно по-голяма, защото трябва да показваме на студентите как се прави, да им представяме професията в най-добрия й вид", коментира Пенев, който съвсем скоро отново ще промени външния си вид. "Скоро сигурно ще се разделя с брадата. Пуснах я заради постановката "Бащата". В "Откраднат живот" трябва да я държа поне до края на този сезон - снимаме до средата на май. Но сега чакам да ми направят изкуствена брада, която ще е едно към едно с моята. В последната картина на "Братя Карамазови" тя става червена - когато вече съм самият Сатана", смее се Владо Пенев.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене