Теди Джорджо попита: Защо Дряново няма пари за футбол?

Тодор Георгиев

Четири дни преди Страстната седмица заслужилият гражданин на Дряново - Станислав Генчев, член на УС на ФК „Локомотив 1927“ (Дряново), и Тодор Георгиев – Председател на футболния клуб, поискаха финансова помощ от Община Дряново за обезпечаване на домакинските мачове и гостуванията на мъжкия представителен отбор.

В молба до Кмета и Председателя на Общински Съвет те декларираха, че в спортно-техническо отношение отборът е стабилен, което показват и резултатите през пролетния полусезон. Към момента „Локомотив“ е с 8 точки , т.е. е с по-добро класиране от други 5 отбора в групата за този полусезон. Клубът досега е спечелил две категорични победи над водещите отбори в групата – „Бдин“ Видин с 4:0 и над „Ком“ (Берковица) с 3:0.

Надеждата на ръководството на клуба за подкрепа от Община Дряново идва в момент, изключително важен и решителен за оставането на отбора в Трета лига. Един положителен отговор на Молбата за финансова подкрепа за отбора би помогнал това да се случи. Положените неимоверни усилия от страна на ръководството на клуба да се привлекат сериозни благоспомагатели е факт – Вагонен Завод Интерком – Дряново, Техно Джермани, Ди Джей Юнивърс и Платекс 1945, прегърнаха присърце идеята да помагат на футбола в Дряново, но тази помощ, макар и много ценна, не е достатъчна.

Решението на УС на клуба да се поиска финансова помощ от инж. Мирослав Семов, в качеството му на градоначалник, се основава и на неговата предизборна програма отпреди 4 години, в която той декларира, че ще развива футбола в Дряново и ще помага на мъжкия отбор, ако той влезе в Трета Лига.

Наближават Светлите празници! Дано да има и светли решения от хората в местното самоуправление на Дряново! И както казва Апостол Павел: “Посейте любов в земята, за да опитате истинския Живот.“

Председателят на УС на„Локомотив 1927“ Дряново и Общински съветник в Дряново - Тодор Георгиев, заяви:

„Толкова години не мога да разбера и да проумея, как други Общини като Трявна, Павликени, Полски Тръмбеш, Севлиево, Червен Бряг, Берковица, Луковит, Левски, Габрово, Видин, Свищов и много други градове, села и паланки могат, само в Дряново не може и няма пари! Добрите примери за цяла България са като кметовете на Монтана, Добрич, Пазарджик, Велико Търново, Горна Оряховица, Суворово и още много други. Сега ще задам на комисиите и въпроса: Колко фирми работят в Дряново, колко проекти се изпълняват на територията на Дряновска Община, колко обществени поръчки има към общината и с какво на кого, къде и как помагат?! Как навсякъде може, само при нас в Дряново не може…! Въпросът ще се разгледа на комисиите днес и след това в редовното заседание на Общински Съвет на 30.04. 2019. Надяваме се на тази помощ, да припомня – клубът е на Дряново..!", отсече Георгиев, популярен като Диджей Теди Джорджо.

"Локомотив" (Дряново)  играе в Трета северозападна лига
"Локомотив" (Дряново) играе в Трета северозападна лига

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене