Съдия разпалва война ЦСКА - "Ботев"

ЦСКА загуби с 2:3 първия полуфинал в Пловдив

Съдията Петър Костадинов разпали война между ЦСКА и "Ботев" преди днешния полуфинал за Купата на България. Феновете на "канарчетата" набедиха рефера за фен на "червените" и очакват той да подпира домакините на "Армията". За пореден път преди мач на ЦСКА съдията е основна тема, като този път претенциите са от съперника на "червените".

"Страхът на БФС "жълто-черните" да са отново на финал е огромен - пишат в позиция "бултрасите". - На всичкото отгоре реферът, определен за този двубой, е привърженик на "червените" от малък, както и цялото му семейство. Това, което може да спре отбора по пътя към финал, е единствено и само съдията и неговите отсъждания. Същият съдия подари победата на ЦСКА в мача за Купата с "Ботев" (Враца) само преди няколко месеца."

В отговор от Сектор "Г" се присмяха на твърденията на "канарчетата". Според "червените" фенове техният отбор тенденциозно и редовно е ощетяван от реферите. "Това е несериозно - коментира пред "България Днес" един от лидерите в агитката Росен Петров-Животното. - Те какво искат, да намерим съдия фен на "Ботев" ли да свири мача? Ами, то такъв няма. Трябва да го търсим някъде по селските групи. Не е приятно да обсъждаме съдиите на всеки мач, но какво да правим, когато те могат, но не искат да свирят каквото виждат. Някои господа си плащат, а Боби Михайлов затваря очи. Но всичко е точно - пускай Преслава и наливай уиски." 

Днешният мач предизвиква сериозен интерес сред феновете. Билетите за Сектор "Г" вече свършиха, а за останалите остават малко пропуски. Очаква се на мача да има над 10 000 зрители, като около 500 от тях ще са "канарчета". Капацитетът на "Армията" в домакинските сектори е 14 500 места, а клетката за гостите събира около 1200 души.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене