Джоли: Различията в отглеждането на децата ни принуди да се разделим с Брад Пит

Анджелина Джоли и Брад Пит

Разводът на Анджелина Джоли и Брад Пит разтърси целия свят. Двамата обявиха раздяла си през 2016 година, след като бяха заедно повече от 10 години и имаха 2-годишен брак.

Те се запознават на снимачната площадка на "Мистър и мисис Смит" и именно този филм ги събира в живота.

Дни след звездната двойка вече не са заедно, Брад обвинява Анджелина за развода и отрича слуховете, че малтретира децата, след като пие алкохол.

Красавицата избягва медийното пространство, но преди няколко дни даде интервю, в което говори за здравослвното си състояние, проблемите и развода с един от най-желаните мъже на планетата.

"През целия си живот бях вманиачена да се грижа за тялото си. Заради Холивуд трябваше да изглеждам добре и млада в същото време. През последните 20 години пътувах по света, приемах био-продукти и лекарства за отслабване. Аз също пуснах собствена линия лекарства за отслабване. В тях са най-добрите и най-търсените съставки в света, а цените са достъпни за всички. Наричат се "Кето Пюр", а в управление на марката са включени само и единствено жени. Работя с едни от най-успешните дерматолози и учени в света, за да постигнем най-добрите резултати", споделя 43-годишната актриса.

"Връзката ни с Брад никога не е била черно-бяла. Има десетки неща, които ние двамата не можем да видим с очите си. Различията в отглеждането на децата в крайна сметка ни принуди да се разделим. Пиенето му стана проблем и той започна да губи ценни възможности за работа в Холивуд. Той дори беше ревнив, че не му бях позволила да популяризира "Кето Пюр". Но в крайна сметка той е баща на децата ми, тъй че няма да каже много неща", допълва Анджи.

"От самото началото бяхме наясно, че "Кето Пюр" ще е изцяло мой проект. Исках да ръководя бизнес, който е създаден от жени, а той се чувстваше изоставен от този факт още от първия ден, когато стартира линията. Той много добре знае колко съм вкопчена в загубата на тегло и влагам цялата си сърце и душа в този продукт, за да го направя перфектен", добавя Анджелина.

"Успяваме да запазим ниска цена ниска, тъй като продаваме онлайн. Също така успяваме да продаваме в над 72 държави поради популярността и търсенето."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене