Рой Кийн и Гари Невил се скараха Спазарено ли е дербито

Гари Невил (вляво) и Рой Кийн не са на едно мнение

Бившите футболисти на "Манчестър Юнайтед" Рой Кийн и Гари Невил се скараха дали е било спазарено дербито срещу "Сити", загубено от "червените дяволи" с 0:2.

Този резултат изведе "гражданите" на първо място, като големият враг на "Юнайтед" Ц "Ливъпрул", загуби първата позиция и е на точка зад "сините" от Манчестър.

"Мачът изглеждаше като нагласен още когато видях състава, четири промени - каза Кайн в студиото на "Скай". - Беше ясно, че излизаме, за да загубим."

"Не мога да кажа, че момчетата са излезли, за да губят, просто отборът толкова си може в момента. От това, което видях, никой не е играл в полза на друг отбор", опонира Невил.

От няколко дни текат медийни дебати около дербито на Манчестър, което в крайна сметка облагодетелства "Сити" за сметка на "Ливърпул".

"Манчестър Сити" направи най-важната крачка към това да защити титлата си в Премиър лийг, след като победи с 2:0 "Ман. Юнайтед" на "Олд Трафорд" в 178-ото градско дерби между двата отбора. "Гражданите" изиграха много силно второ полувреме, в което Бернардо Силва (54) и Лерой Сане (66) се разписаха, за да донесат успеха на "Сити", с който оборът излезе на върха във временното класиране с точка аванс и еднакъв брой мачове с големия си конкурент "Ливърпул". До края на шампионата двата тима имат по три мача.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог

Напишете дума/думи за търсене