Сравниха Гришо с Роки

Григор Димитров е в Барселона заедно с терапевта си

Димитров още се тревожи за рамото си, терапевтът му плътно до него

Добромир ДОБРЕВ

Григор Димитров беше оприличен на филмовия герой Роки. Най-добрият български тенисист тренира като популярния боксьор, изигран от холивудския актьор Силвестър Сталоун. АТП пусна специално видео с участието на българина, който играе в турнира от сериите 500 в Барселона.
В началния кръг първата ни ракета удари Фернандо Вердаско с 6-2, 6-7, 6-3, а вчера игра с чилиеца Николас Хари.
В клипа бяха показани моменти от тежките занимания на Димитров във фитнеса. АТП замеси и кадри от култовия филм с участието на Сталоун.
"Животът не е за това колко силно можеш да удариш, а колко удара можеш да поемеш и въпреки това да продължиш напред", споделиха от АТП под видеото в социалната мрежа Туитър.
Преди да се изправи срещу Гришо, Николас Хари отстрани втория в схемата Александър Зверев. Миналата година Гришо достигна до четвъртфинал в турнира.
Междувременно стана ясно, че Димитров все още се тревожи сериозно за рамото си, където лекуваше контузия дълго време. Плътно до българския тенисист в Барселона е неговият личен терапевт Алгис Христов. По принцип няма практика той да пътува с него по турнири, но сега медикът следи състоянието на Гришо изкъсо.
Световният щ43 Григор Димитров е на най-ниската си позиция в ранглистата от 2012 година насам. Самият той обаче не се предава и каза: "Завръщанията са по-силни от спънките". 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене