Обарват Линдзи на плажа

Най-сексапилната скиорка Линдзи Вон се отдаде на разврат в Маями! Американката без свян се натиска с гаджето си Пи Кей Сабан пред очите на десетки минувачи край басейн във Флорида. Двамата се появиха на парти на свои познати и предизвикаха истински фурор. Линдзи бе облякла изрязан бански, показващ понаедрялото й в последните месеци дупе. Наскоро отказалата се от спорта Линдзи първо започна да разменя целувки с Пи Кей, който не издържа на изкушението и я хвана здраво с две ръце за разголения задник. Всичко това се случва пред очите на техния кокершпаньол, който също бе сред гостите на купона. 


Пи Кей е звезда в Националната хокейна лига и успя да забие Линдзи преди около една година. Оттогава двамата са с Вон, а скиорката за пореден път доказа, че си пада по чернокожи мъже. Нейната най-известна връзка бе с голф звездата Тайгър Уудс, с когото се разделиха драматично преди няколко години.
Вон сложи край на състезателната си кариера в началото на тази година и оттогава се е отдала предимно на пътешествия и купони.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?

Напишете дума/думи за търсене