Камелия ходи без бельо (СНИМКИ)

Без бельо се разкарва фолкзвездата Камелия. Самата тя без свян показа как се качва по стълбите в своята къща само по бяла рокличка и дълги ботуши над коляното.

Нейна приятелка снима Камито отдолу, като кадърът хваща всичко под полата й. Журито в шоуто "Гласът на България" вади на показ, за кеф на феновете си, стегнато дупе. Камелия очевидно няма бельо под тоалета си или е със супер тънки впити прашки. Тя е написала: "Тоалетът е готов! Търся си звездичка...", с което провокира мъжките фантазии.

Камелия не спира да провокира
Камелия не спира да провокира

Камелия продължава да бъде един от най-големите секссимволи в чалгата, макар че вече навърши 48 години. Родената в Чипровци певица никога не е криела разкрепостения си характер. Всяко лято тя се пече на нудистки плажове чисто гола и показва пищните си форми.

Фолкдивата си показа всичко под поличката
Фолкдивата си показа всичко под поличката

Въпреки телевизионните си изяви блондинката се скъсва от участия в последно време. Тя бе в София веднага след палавите кадри на задните й части, а още на следващия ден за Гергьовден замина за Пловдив. Там тя зарадва феновете си с изпълнение на "Една българска роза".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа

Напишете дума/думи за търсене