ДЕВА: Умереност
Алена | 19 Май 2019 г. | 34 показвания | 0 коментара

РАБОТА В началото на седмицата бъдете умерени. Постарайте се да не настоявате пред своите колеги да поемете и част от техните задължения, за да получите допълнително възнаграждение. Не ви трябват скандал и обвинения в меркантилност. От понеделник приходите от ваши проекти отново будят завист. Не позволявайте да ви използват само защото сте "забогатели" в очите на завистниците съседи, но че сте работили без почивка, не се отчита. Не харчете без причина и не се хвалете с парите си. По-добре се заемете с работата си и проведете неотложните делови разговори. Начинанията в края на седмицата ще бъдат продуктивни, ако не бързате да поставяте началото им сутринта, а изчакате до следобед.

ЗДРАВЕ Здравето ви отново е зависимо от психиката ви. Депресивните състояния зачестяват. Не си внушавайте сами болести заради предразположеност към проблеми със стомаха.

ЛЮБОВ Ревността ви създава сериозни недоразумения в личните отношения. Не се опитвайте да измъкнете от любимите си признание, че са ви изневерили.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★ Любов: ★★
Късмет: ★★★★ Работа: ★★★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Сара Брайтман е световноизвестна звезда, чийто глас обхваща 3 октави. На 20 октомври тя ще пее пред българска публика по покана на “София мюзик ентърпрайзис”. Концертът ѝ е част от световното ѝ турне HYMN: Sarah Brightman In Concert. С него представя последния си студиен албум HYMN, който излезе миналата година.

Разследващият руски репортер смята, че делото срещу него е заради разкрития за контрола над погребалния бизнес или за бързите кредити Неистовото желание на някои местни величия да запушат устата на един разследващ журналист в Русия постигна точно обратния на търсения ефект - Иван Голунов, доскоро известен само в пределите на родината си,

Младата жена не успя да победи рака, остави две деца “Надя си отиде на 9 юни в 23 ч. Изпратихме я на 14 юни. Това е просто конкретика. Другото го каза големият ми син: “Всички ние цял живот се страхуваме от мига, в който ще трябва да изпратим родителите си. Не искам да знам какво ѝ е на майка ми.

Крилото на "Аякс" Хаким Зиеш струва точно 35 милиона евро. ...
Ръководството на "Барселона" търси приходи в размер на 65 ...
Настройте алармите - най-подходящото време за секс е ...
Близки и приятели на големия художник Никола Манев учредиха ...
С колегите си вече повече от седмица работи ...
Лош терен е причината за поражението от Колумбия с 0:2. В ...
Един от опитните футболисти в състава на "Лудогорец" ...
Селекционерът на националния отбор до 18 години Ангел ...
Яхнали мотор и в романтична прегръдка, Мона Гочев и ...
Издателят на "Медийна група България" Венелина Гочева ще ...
Турнето на група "Спайс гърлс", събрало отново четири от ...
20-тото издание на ежегодния преглед на българската ...
Певицата Фърги смята официално да приключи брака си с ...
Забогатя, защото пя на уше на Илия Павлов Аз съм очернен, а ...
Аня Пенчева качи малкия Александър на сцената на Народния ...
Няколко десетки души се съблякоха вчера голи на "Таймс ...