Ники Илиев, Александър Кадиев и Диляна Попова си търсят двойници

Ники Илиев СНИМКИ: ИНСТАГРАМ НА НИКИ ИЛИЕВ

Снимките на новия филм “Завръщане” започват на 3 юни в Пловдив

“Филмът ще стартира с лятото на 1994 година, когато станахме четвърти на световното по футбол. Ще видим как децата приемат този паметен момент.” За тези начални кадри от миналото Ники Илиев търси двойници на главните актьори в новия си филм “Завръщане”.

13-годишните двойници на Илиев, Александър Кадиев, Орлин Павлов, Диляна Попова, Бойко Кръстанов и 18-годишен за Башар Рахал може да изпратят свои снимки до екипа на филма до 25 май.

В момента тече подготовка на локации. От 3 юни започват снимките, които ще продължат месец. Сцените са предимно в Пловдив, има и в Бургас и София. “Капана” и Старият град на Пловдив много ми харесват. Предимно там ще се развива действието. Ще сме и на гребната база, тъй като героите участват в спортен маратон. Ще окупираме града за известно време”, обяснява Ники Илиев.

Сюжетът на “Завръщане” разказва за четирима приятели от детството - Илиев, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов и Александър Кадиев. Те са от Пловдив, но всеки е емигрирал в чужбина. Разбрали са се да се видят през 2019 г. в родния си град. “Минали са 20 г. от последната им среща и разбират, че единият от тях има проблем със старата къща, в която са играли и израснали. Братовчедът на главния герой иска да я купи и да я събори”, разказва Ники Илиев и добавя, че темата за старите къщи - паметници на културата, е много актуална днес. Очаква се филмът да е в кината през октомври.

Александър Кадиев
Александър Кадиев
Диляна Попова
Диляна Попова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене