Милко пее за пиленцата като Данчо Караджов

Милко като брат Аргиров в предишния концерт

Няма да маха грима след "Капките" 

Изоставя мустака за една чалга вечер, преобразен като солиста на група "Сигнал" 

Да бъда с мустак или да не бъда с мустак?

Този Шекспиров въпрос мъчи фолкпевеца Милко Калайджиев в навечерието на полуфинала на шоуто "Като две капки вода".

Тази вечер забавният изпълнител излиза на сцената, преобразен като вокалиста на група "Сигнал" Йордан Караджов. Любопитен момент е, че след края на предаването Милко няма да свали макиажа си. "България Днес" научи, че в този вид ще пътува от София до Пловдив, тъй като в Града под тепетата има участие. Така купонджиите в дискотеката вероятно ще бъдат объркани - визуално ще се изправи пред тях Данчо Караджов, но гласът и парчетата ще са на Милко.

Йордан Караджов
Йордан Караджов

Това ще е една от малкото публични изяви на Калайджиев, в която той ще бъде без изкуствения си мустак, който носи временно. След като обръсна оригиналното си окосмение над устата, за да може да се превъплъщава в чужди образи в "Капките," Милко си слага изкуствен мустак, когато е извън предаването. По този начин иска да запази прочутата си визия. "Притеснявам се, че хората може да не ме разпознаят, и затова си лепя мустак", казва през смях изпълнителят на "Я елате, пиленца, при батко".

Подобно решение певец да остане с грима и костюма си извън предаването не се случва за пръв път.

Коцето като Бритни Спиърс
Коцето като Бритни Спиърс

Преди година страховита вакханалия със сюжети от библейските градове Содом и Гомор си спретна фолкпевецът Константин. Изпълнителят заведе в дискотеката си в Студентски град в столицата Софи Маринова, Гери Никол и Боби Турбото след съвместното им участие в предишното издание на "Като две капки вода". Партито се превърна в миниоргия с шокиращи моменти, като разголванията и провокативните постъпки продължиха до малките часове на нощта. Коцето се превъплъти в тийнсензацията Бритни Спиърс и нахлузи къса поличка и разкопчана риза. Тежък грим и прическа на опашки допълниха визията му, която беше повече на травестит, отколкото на невинна поп певица като Бритни. След края на предаването Константин реши да не се преоблича и отиде да купонясва в нощното заведение в премяната на ученичка. И му отпусна края. Коцето показваше разголени бедра, облизваше Златка и се натискаше с Гери Никол. От време на време излизаше на сцената, за да изпее 1-2 песни, и се връщаше в сепарето да си докупонясва.

И на сцената с единия истински брат Аргиров
И на сцената с единия истински брат Аргиров

След многобройните образи, в които се превъплъти Милко Калайджиев в телевизионния формат, неговите почитатели в Димитровград видяха оригинала на живо в събота. След като миналата година усети емоцията на абитуриентския бал заедно със синовете си Алекс и Антонио, тази година той предаде това усещане на випуск 2000 и забавлява завършващите младежи. В нощта на купона наред със "За да те забравя" и "Къде си, батко" няколко пъти прозвуча и последният му хит "Да пием за неверните жени".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене