Катето Евро водеща на тв игра със звезди по Би Ти Ви

Катето Евро с капитаните на двата отбора в играта.   СНИМКА: БИ ТИ ВИ

Известни личности от света на българския спорт, култура и шоубизнес ще се впуснат в забавна надпревара с много игри, музика и хумор в опит да сбъднат мечтите на обикновени хора. Това ще стане в новото шоу на Би Ти Ви “Игрите на звездите”, което тръгва на 31 май.

Водеща на предаването ще е любимата актриса Катерина Евро, която ще следи за правилното изпълнение на игрите и предизвикателствата пред звездите и ще се грижи за доброто настроение на зрителите. В студиото ще има и бенд, който ще изпълнява всяко музикално желание на водещата и нейните звездни гости.

Авторът и продуцент Георги Тошев и музикантът Денис Ризов са капитаните на двата отбора, в които всяка седмица Катето Евро ще кани по две гост звезди, както и по един участник, за чиято мечта или кауза те ще се борят.

Тереза Маринова, Прея, Азис, Владо Пенев, Дара, Павел и Венци Вебц, Михаела Филева са само част от популярните лица, които ще участват в предаването.

Всеки петък вечер в продължение на 14 седмици двата звездни отбора ще играят по пет игри, изпълнени с много музика, хумор и забавление. Гост участникът от отбора победител избира едно от популярните лица за партньор в последната шеста игра, в която има възможност да спечели до 5000 лв. за сбъдването на своята мечта.

Желанията на участниците включват посещение на Китайската стена, подобряване на живота на животните в зоопарка, отваряне на училище за цирково изкуство в Люлин, инвестиране в собствена пиеса и др.

Пилотното издание ще се излъчи на 31 май от 21 часа.

Предаването е по лиценз на световния формат Celebrity Game Night, а от втория епизод ще върви всеки петък от 21,30 ч.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене