Тези треньори разбиват мацките

Алегри е 10 години по-стар от Анджолини

Алегри и братята Индзаги са плейбои №1 във футбола

Напусналият "Ювентус" треньор Масимилиано Алегри е разбивач на мацките! Той е един от най-големите свалячи във футбола. 51-годишният специалист се раздели със съпругата си, за да се хване с 10 години по-младата от него Амбра Анджолини.

Треньорът на "Ювентус" дори ще става баща. Годеницата му Амбра е бременна, разкри списание "Ки". Заради това двамата вече са закупили общо жилище в Милано. Досега живееха в различни градове - той в Торино, а тя в Бреша. Вече има дата и за сватбата им. Двамата ще станат семейство през юни. За Алегри това ще е втори брак. От първия си има дъщеря Валентин. От друга своя извънбрачна връзка с Клаудия той има и син Джорджино.

Бъдещата госпожа Алегри е на 40 години. Известна е като певица, шоугърла и актриса. Двамата са заедно близо две години. Зад гърба си тя има брак с музиканта Франческо Ренга и две деца. Двамата се разведоха през 2014-а.

Други двама италиански братя треньори овършаха голяма част от манекенките на Ботуша. Треньорът на "Лацио" Симоне Индзаги е фаворит да замени Масимилиано Алегри начело на "Ювентус" през лятото, твърди "Кориере дело Спорт". Съпругата му Гая Лукариело е топмацка.

Симоне Индзаги и Гая Лукариело
Симоне Индзаги и Гая Лукариело

Поредна красавица попадна в мрежите на доказания с времето плейбой Филипо Индзаги, който е брат на Симоне. Популярният с прозвището Роден в засада бивш нападател и треньор на "Милан" има връзка с дългокракия модел Анджела Робусти, която е участничка в конкурса "Мис Италия 2012".

Самият Индзаги има репутацията на заклет ерген и всички се надяват този път да се сложи край на това. Най-близо до брак той беше през 2010 година, като баща му дори се похвали с това. Иначе на кариерата му на плейбой може да завиди всеки ценител. Пипо е мачкал чаршафите с красавици като Ева Херцигова, Айда Йеспика, Сара Вароне и Алесия Вентура, която е голямата му любов.

Тони Здравков и Ралица Караджова
Тони Здравков и Ралица Караджова

Сухия заряза журналистка

Помощник-треньорът на "Лудогорец" и бивш старши наставник Антони Здравков заряза годеницата си и най-малкото си дете. Причината е до болка позната - друга жена, научи "България Днес". Сухия се раздели със спортната журналистка Ралица Караджова, от която има момиченце. Малката е кръстена на него - Антонела. Краят на връзката им настъпи още преди около година. Причината е, че Здравков се е хванал с друга жена.

"Ако аз бях зарязала семейството си и най-вече детето си заради друг мъж - да разкажа за ситуацията. Така че питайте него за какво става въпрос. Аз не искам да влизам в подробности", коментира Караджова.

"Факт е, но не е така точно. Не сме се разделили заради друга жена, а по наши си причини. Имахме семейни проблеми, които едва ли касаят хората какви са. Не е изневери", заяви Здравков пред "България Днес".

Новата любов на Здравков се казва Юлия Камишева и е служителка на БФС. Дъщеря е на бившия съдия и дългогодишен служител на футболния съюз Георги Камишев.

Пипо с Анджела Робусти
Пипо с Анджела Робусти

Матеус се жени 5 пъти

Петата жена на Лотар Матеус - Анастасия, прекъсва треньорската му кариера и го превръща в примерен баща и съпруг. Новината звучи невероятно, но е факт. Потвърдена е от самия Матеус.

"Вярно е, че спирам с треньорството - призна бившият национален селекционер на България. - Мога да стана наставник по всяко време, но не искам. Това не влиза в моите планове. Просто не пасва на сегашния ми начин на живот", каза Матеус. В момента германецът работи като футболен анализатор. Това му дава възможност да отделя време за съпругата си Анастасия и едногодишния им син. Матеус напусна националния тим на България през 2011 г. Бившите му жени се съюзяват срещу поредната нова тръпка на влюбчивия Лотар. Това се случи точно когато Матеус беше начело на България. Тогава той се развеждаше със сръбкинята Лиляна и любеше кипърската студентка Ариадне. Първата му жена Силвия не издържа и избухна пред медиите.

Лотар с Анастасия
Лотар с Анастасия

5 деца за Чоло

Треньорът на "Атлетико" (Мадрид) Диего Симеоне очаква своето второ дете от половинката си Карла Перейра. Тя е бременна и двамата ще имат втора дъщеричка. Аржентинецът вече се сгоди с Перейра.

Симеоне и Перейра имат щерка - Франческа. Любовните взаимоотношения между двамата пламнаха преди пет години. Чоло се бръкна 5 хиляди евро за годежния пръстен на Карла, който е на Картие.

За Карла това ще бъде второ дете, докато за Симеоне ще бъде пето, тъй като той има три деца от първия си брак с Каролина Балдини.

Симеоне и Перейра
Симеоне и Перейра

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене