ЦСКА вади пачки за "моряците"

ЦСКА може сензационно да стане шампион в последния кръг

ЦСКА мечтае за чудо и се моли на "Черно море" в последния кръг на Първа лига! След победата с 2:0 над "Левски" тимът от Борисовата градина остана само на една точка зад "Лудогорец" преди финалните мачове. Шампионите посрещат "моряците" от Варна и само победа ще им гарантира осма поредна титла, докато ЦСКА играе с "Ботев" в София. На "Армията" и край "Тича" упорито се говори, че "червените" са приготвили сериозна сума, за да мотивират играещия само за чест "Черно море". Според информациите става въпрос за отборна премия в порядъка на 100 000 лева. Подобна практика през годините често се използва в Първа лига, въпреки че до момента никой официално не е признавал за стимул към трети отбор. Това по никакъв начин не нарушава правилата в първенството. Упорито се говори, че с подобни прийоми си служи и "Лудогорец" - през 2013 г. играчи на "Славия" се похвалиха за получени премии от Разград, след като "белите" спряха "Левски" за титлата.
"Червените" ще трябва да разчитат на треньора на "моряците" и бивш наставник и играч на "Левски" Илиан Илиев, който на два пъти победи "Лудогорец" през този сезон. Освен това ръководствата на ЦСКА и "Черно море" поддържат добри отношения, като доказателство за това са трансферите по оста "Армията" - "Тича" през последните години.
Треньорът на ЦСКА Добромир Митов вярва в шансовете на отбора си да стане шампион. Феновете също се активизират и се канят да напълнят "Армията" в петък за мача с "Ботев" и оттам да следят развитието на мача в Разград. Билетите са по 6 лева, а двата двубоя започват по едно и също време - 20 ч. "Докато има шанс, вярваме и ако Господ реши, можем да станем шампиони - каза Добри Митов. - В последния мач трябва да излезем пред нашата публика и да го спечелим."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?
Уличен артист подари своя картина на Сара Джесика Паркър

Напишете дума/думи за търсене