"Тотнъм" вдига Хари Кейн за финала

Кейн вероятно ще се появи в игра срещу "Ливърпул"

"Тотнъм" опитва да вдигне голямата си звезда Хари Кейн за финала на Шампионската лига срещу "Ливърпул" на 1 юни в Мадрид. Голмайсторът на "шпорите" се контузи в края на април и пропусна края на сезона във Висшата лига. Нападателят вече тренира заедно със своите съотборниците и надеждите са той да е възстановен напълно за големия мач.
"Кейн тренира - коментира мениджърът Маурисио Почетино. - Възстановяването му е на добър етап. Надявам се, че ще може да помогне, независимо дали от пейката, или като морална подкрепа в съблекалнята. Оптимисти сме, че ще може да помогне и на терена." Звездата със сигурност ще е в групата за мача, като се очаква за старта да остане на резервната скамейка и да се появи в игра в по-късен етап на двубоя.
Същевременно "Ливърпул" продължава да се готви за мача в испанския курорт Марбея и планира да изиграе контролна среща преди мача в Мадрид. Бившият мениджър на "Манчестър Юнайтед" Жозе Моуриньо не пропусна да припомни за двата загубени от Юрген Клоп финала в лигата с "Борусия" (Дортмунд) и "Ливърпул".
"Ако Юрген спечели, това ще е невероятно постижение за него - коментира Моуриньо. - Ако Юрген не спечели, да загубиш три финала на Шампионската лига... това сигурно е много, много тежко. Но той е много положителен човек. Убеден съм, че мисли само за победата. Като мениджър, който разбира какво означава за наставник да е на финал на ШЛ, знам, че това винаги си има и негативна страна и тя е, че единият отбор ще загуби."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?
13 странни традиции от целия свят

Напишете дума/думи за търсене