Алекс Раева бременна с първото си дете, а адреналинката Яна Христова чака второ

Певицата Алекс Раева очаква първото си дете. Тя показа бременното си коремче по време на откриването на изложбата “Прожектори” на художничката Стилияна Узунова. Раева предпочита да не говори за личния си живот, затова и досега не е казала нито какъв ще е полът на бебето, нито кой е мъжът до нея. Преди това тя имаше сериозна връзка с диджей Дончо. На събитието певицата се появи в широка рокля, която да не акцентира върху бременността ѝ.

Изложбата в галерия “Нирвана” я събра с друга бъдеща майка - бившата адреналинка от “Господари на ефира” Яна Христова. Тя се появи в бяла рокля, която показваше доста наедрялото ѝ коремче. Това е втора бременност за Христова, която има син от бившия си партньор Ивайло Леков. Двамата дълго време се караха за попечителство над детето.

Изложбата успяха да разгледат още Мария Игнатова, Магърдич и Джуди Халваджиян, Лора Караджова, Ники Кънчев и Ева Веселинова. Всички те познават добре Стилияна Узунова, която освен талантлива художничка е и част от екипа гримьори в шоуто “Като две капки вода”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене