Радина готова за второ бебе и сватба

Радина грабна голямото отличие! /  снимки: Юлиан САВЧЕВ

Триумф на Пловдивския театър 

Кърджилова към Деян след „Аскеер“-а : Благодаря ти! 

Наградите „Аскеер“ са вече известни. На 24 май във Военния театър бяха раздадени 12 статуетки. Доволни от вечерта останаха най-вече Пловдивският театър и Народният. Техни представления получиха най-много отличия. За съжаление номинации дори не получи Театър „София“, Театър „199“, както и Сатирата. „Забравянето“ на колегите бе цяла вечер обсъждано от актьорската гилдия.

Деян Донков горд с половинката си
Деян Донков горд с половинката си

Радина между Василена Винченцо и Илияна Коджабашева
Радина между Василена Винченцо и Илияна Коджабашева

Владо Пенев слиза от специално превозно средство
Владо Пенев слиза от специално превозно средство

Тазгодишните награди следваха и нов регламент, според който победителите във всички 10 категории се избират от действителните членове на фондацията. Така за първи път техният вот определи победителя в категориите. Триумфът на спектакъла „Дебелянов и ангелите“ на Пловдивския театър е неоспорим. Постановката бе номинирана в цели шест категории и наградена в четири от тях, включително за най-добър спектакъл. Благодарение на представлението статуетки получиха авторът Александър Секулов за съвременна българска драматургия, Диана Добрева за режисура и Мира Каланова за костюмография. В оспорваната надпревара в категориите за главна женска и мъжка роля надделяха актьорите Валентин Ганев (за ролята на Лаймън Фелт в „Спускане от връх Морган“) и Радина Кърджилова (за ролята й на Сара в „Любовникът“). „Искам да благодаря на Деян за добрата режисура“, започна с благодарностите Радина, която малко след това допълни вече извън сцената: „Сега съм готова за второ дете и сватбата“.

Валери Йорданов изглежда щастлив
Валери Йорданов изглежда щастлив
Нети показва крак
Нети показва крак
Селфито винаги е на мода
Селфито винаги е на мода
Явор Бахаров и половинката му Рая
Явор Бахаров и половинката му Рая
Марта Вачкова уважи церемонията
Марта Вачкова уважи церемонията

Този път церемонията не завърши с „Върви, народе възродени“, а с песента „Тече, всичко тече, времето няма бряг и ни влече“. Така бе отдадена почит на артистите, които ни напуснаха през годината, между които и Иван Ласкин. Наградата за цялостен принос към театралното изкуство получи актьорът Иван Налбантов от колегата си Васил Михайлов. Всеки от номинираните бе провокиран да сложи каската на войничето и да изтегли провокативен въпрос. Цялата церемония бе изключително семпла като декор, но много емоционална. Актьорите от Театъра на армията наистина от сърце вдигнаха градуса на празника. Малко преди начало пък всички номинирани бяха извозени до театъра с бронирана машина „Пустинна котка“.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене