Balkanika посвещава 25 януари на Тоше Проески

Balkanika Music Television ще посвети програмата си на 25 януари на голямата балканска звезда Тоше Проески. През целия ден ще се излъчват видеоклипове, както и документални филми, правени за един от най-обичаните изпълнители. Телевизията ще покаже и кадри от гостуването му в България по повод „180 години Balkanika Music Television".

В 21.00 часа ще започне и директното излъчване на благотворителен концерт, посветен на Тоше от Скопие, организиран от фондация „Тоше Проески". В концерта участие ще вземат приятели и популярни балкански изпълнители, както и бендът на Проески. По желание на многобройните му почитатели тази година по време на концерта ще звучат само песни на Тоше.

На 25 януари 2011 г. Тоше Проески щеше да навърши 30 години. Певецът загина на 16 октомври 2007 година при автомобилна катастрофа. Песните и популярността на Тоше достигнаха до всички балкански държави, готвеше пробив и на световния музикален пазар. Освен с музиката си, той работеше активно и за редица благотворителни кампании, а също бе и най-младият посланик на Уницеф.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене