Гергана Паси и Михаела Калайджиева, чието добруване помежду им е по-важно от НАТО за Соломон Паси

Най-разпознаваемите близначки в родината - бившият евроминистър и председател на Дигиталната национална коалиция Гергана Паси и главният директор “Корпоративна политика” в мобилния оператор “Теленор” Михаела Калайджиева, празнуват рожден ден.

За приятелите си те са вероятно едни от най-позитивните хора, които застават зад всяка смислена идея, независимо дали темата е образование, телекомуникации, здравеопазване, по-добра среда за правене на бизнес или дори уикенд по женски.

Затова и днес двете може да бъдат открити в две отдалечени точки на родината - Гергана е във Варна със съпруга си Соломон Паси за Международния фестивал на червенокръстките и здравни филми. Михаела още с влизането си в “Теленор” доказа, че там спокойствието свърши, и извади колегите си в столичния парк “Заимов”, където всеки софиянец може да работи в откритите офиси, които подреди мобилният оператор сред тревата.

Всичко това ще улесни идеята на Соломон Паси, който обещава днес да организира дистанционна видеовръзка помежду им, тъй като добруването на двете сестри му е по-важно и от атлантическата идея.

От “24 часа” - само добри чувства!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене