Южнокорейската група Би Ти Ес завладява Запада

"Стад дьо Франс" в Париж е препълнен за концерта на бандата Би Ти Ес. Зрителите са предимно младежи, които носят памучни суичери с качулки, шапчици със заешки уши и дъждобрани, съобщи Франс прес.

Седемте момчета от бандата се появяват на сцената зад два огромни надуваеми леопарда. Концертът започва с изпълнение на песента "Dionysus". След Лос Анджелис, Чикаго и Лондон, където изнесе концерт на емблематичния стадион "Уембли", групата зарадва феновете с шоу в Париж в рамките на световното си турне "Love Yourself, Speak Yourself".

"Би Ти Ес привлича феновете на Запад като никоя друга азиатска група - отбеляза Бен Бомонт-Томас от в. "Гардиън". - Достъпът до международната музика стана до такава степен мигновен, че негативният ефект, свързан с това, че текст на песeн не е на английски език, започва да отслабва."

Успехът на бандата е толкова голям, че е придружен от експанзия на южнокорейски брандове в козметиката, облеклото и храненето в целия свят, както и от развитие на туризма в Южна Корея.

Освен това тесните контакти, които групата поддържа с почитателите си, допринесоха за създаване на световно движение, включващо многомилионна "армия" от нейни фенове.

В Париж Би Ти Ес изпълни 22 песни, сред които хитовете "Not Today" и "Trivia: Just Dance", както и ар енд би баладата "Serendipity".

Сингълът й "Boy With Luv", който излезе през април, подобри рекорд в Ютюб, след като беше гледан над 74,6 милиона пъти за 24 часа.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене