Неймар на разпит

Наймар пристигна с патерици заради тежка травма

Звездата на "Пари Сен Жермен" Неймар даде показания пред властите в Бразилия по повод обвинението в изнасилване на моделката Нажила Триндаде. Той направи това в Сао Пауло.

Най-скъпият футболист в света пристигна с патерици. Той бе придружен от адвокатите си и гардове. Разпитът на Неймар продължи пет часа.

На излизане нападателят обяви, че е невинен.

"Аз съм спокоен. Оценявам всички послания с подкрепа, които съм получил досега. Истината излиза наяве рано или късно", каза Неймар пред насъбралите се журналисти.

Футболистът имаше въоръжена охрана
Футболистът имаше въоръжена охрана

Прокурорът Флавия Кристина Мерлини също говори пред медиите. Тя съобщи, че футболистът е отговорил на абсолютно всички зададени му въпроси по време на разпита. И пред разследващите е отрекъл да извършил престъплението, в което е обвинен. Прокурорът изключи възможността за очна ставка с Неймар и 26-годишната моделка Нажила.

Нажила пак остана без адвокат
Нажила пак остана без адвокат

Това е вторият разпит за Неймар. Миналата седмица той даде показания в полицейско управление в Рио де Жанейро за предполагаемо киберпрестъпление. Причината е, че публикува в инстаграм разговори с моделката и интимни снимки, които тя му е пращала.

Нажила бе разпитана в същия участък като Неймар миналата десмица. На края тя бе изнесена на ръце от вече бившия й адвокат. Той стана вторият юрист, който се отказва да брани правата й след като обвини футболиста, че я я изнасилил в Париж.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене