Андреа, барбито с уж 15-те интервенции за 1 г., няма пластични операции

Иванова е родом от Бургас, но се мести да учи в София.

Студентката казва, че да прилича на барби не е крайната ѝ цел

Двайсет и две годишна студентка се трансформира в жива нацупена кукла барби, след като претърпява над 15 процедури за една година. Така започва статия в “Мирър”, един от най-популярните вестници във Великобритания, за българката Андреа Иванова, която онлайн се сдоби с прякора Българското барби. По подобен начин започват статии в немски, руски, та дори и кюрдистански медии в Ирак.

Във всички тях обаче има няколко грешки, част от които съществени. Най-голямата от тях е броят на интервенциите, които Андреа е правила по себе си. Преди време дава интервю, в което обяснява, че е слагала много хиалуронова киселина в устните си. “Оттам те решиха, че е било 15 пъти, но това не е потвърдена информация, не съм го казвала.

Така тръгна това

заглавие като

развален телефон”,

казва Иванова.

“Да, правила съм устните си многократно, защото хиалуроновата киселина спада и отново трябва да се добавя. За година обаче е било по-малко от 15 пъти. Вярно е, че имаше момент, в който устните ми бяха доста фрапиращи, но не е било нещо невиждано досега”, допълва студентката. Хиалурон в устните си започва да слага в края на 2017 г. 

Андреа Иванова е на 21 години.
Андреа Иванова е на 21 години.

Много хора смятат, гледайки снимките ѝ във фейсбук, че има и силикон в гърдите си. Това отново не е истина. Никога не е лягала под скалпела, за да оформя тялото си. “Единственото, което съм променила, са устните, цвета на косата и миглите”, уточнява тя. Другата промяна идва от по-наситения ѝ и тежък грим.

Другото преувеличено според Иванова е стремежът да прилича на Барби. “Има някаква доза кукленски стил в моя външен вид, но това не е крайната ми цел”, казва тя. Уточнява, че прозвището ѝ Българското барби идва от преводите в британските медии и най-вероятно от снимката на корицата ѝ във фейсбук, на която пише Barbie.

Андреа Иванова преди 6 години, когато е била още тийнейджърка.
Андреа Иванова преди 6 години, когато е била още тийнейджърка.
Навсякъде се върти, включително и в британския “Мирър”, една снимка на Андреа преди интервенциите. Медията на Острова обаче не уточнява, че тя не е правена преди 1 година, а преди 6, когато е била още тийнейджърка. Затова и разликата е наистина голяма. “Нормално е за толкова години да се променя по някакъв начин по свое собствено желание и

не смятам, че някой

трябва да ме съди за

избора ми”,

казва Иванова.

“На 26 октомври ще навърша 22 години, все още съм на 21 г.”, уточнява студентката. Тя е родом от Бургас. Завършва немската езикова гимназия в морския град. След това се премества, за да запише висше образование в София. “Беше ми голяма дилема, доста се чудех дали да замина да уча в Германия, или да остана тук, но реших, че ще ми е по-добре да съм по-близо до хората, на които държа. Засега смятам, че съм постъпила правилно”, обяснява бургазлийката. В момента е трета година в СУ със специалност “Немска филология”. Иванова знае английски, а скоро започнала да изучава и испански. “Все още съм в началното ниво, но мисля, че докато завърша, ще се науча да се справям и с него”, казва Иванова. 

Иванова е променяла цвета на косата си, миглите, веждите и устните си.  СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ
Иванова е променяла цвета на косата си, миглите, веждите и устните си. СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ

Едно от хобитата ѝ е да пее.

Започва да го

практикува, когато

е на 4 години

До завършване на гимназията си е част от детския хор “Милка Стоева”. “Три пъти в седмицата имахме репетиции. Ходихме на много фестивали и конкурси в цяла България и в чужбина”, спомня си бургазлийката. Откакто е в София, не практикува пеене, но се надява, след като завърши, да започне отново да се занимава с музика. В свободното си време чете книги за психология и философия.

Иванова не е учудена, че много от българите реагират негативно на начина, по който изглежда. “Хората, които пишат гнусни и грозни коментари, пълни с цинизми, показват липса на култура, уважение, че даже и човечност. Аз никога не бих написала подобен коментар на човек, независимо какъв е той. Не трябва да постъпваме чак толкова осъдително”, казва Иванова. Всеки хейт има и своята опозиция. Много хора поздравили Иванова и ѝ писали позитивни съобщения.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?

Напишете дума/думи за търсене