Джени Суши ексклузивно пред "България Днес": Кубрат излъга и преувеличи

Целувката струваше скъпо на Кобрата

Не съм завеждала дело срещу Пулев, разкри американската журналистка

Американската журналистка Джени "Суши" Равало не е завела гражданско дело срещу Кубрат Пулев, обяви самата тя ексклузивно за "България Днес". Кобрата допусна грешка след своя мач срещу Богдан Дину и целуна по устните репортерката.

Инцидентът беше заснет с камера и стана причина за 6-месечно замразяване на боксовия лиценз на българина. В момента Пулев е в Лас Вегас, където тренира и преминава специален курс за сексуално посегателство срещу жени.

"Искам да бъде ясно, че никога не съм завеждала дело - потвърди Джени Равало. - С Пулев никога не сме били приятели. Не съм се съгласявала на целувката. Той излъга цял свят, когато каза, че сме били приятели, докато ме целуваше. Това беше неговият първи мач в САЩ. Освен това ме хвана за дупето. Направи го в палатката след мача."

Равало иска да забрави случилото се. След целувката тя изчезна от социалните мрежи и отклони предложения за интервюта.

"През цялото време мълчах - добави Джени Суши. - Получавах съобщения от приятелката на Пулев. Тя ме следваше в инстаграм и слагаше мои хаштагове в нейните постове. Казват, че използвам случая, за да стана известна."

Джени Равало твърди, че Пулев е излъгал и преувеличил историята.

"Няма да променя нищо, колкото и да говоря. Българите вече имат изградено мнение", добави още пред "България Днес" журналистката.

Кубрат Пулев е със спрени права до 23 септември. Той ще се яви на още едно изслушване на 22 юли. Тогава Атлетическата комисия на щата Калифорния ще прецени дали е изпълнил стриктно заръките след скандала с "Целувкагейт". Кобрата беше директно заплашен, че неговият лиценз може да бъде замразен за още шест месеца, ако не се съобрази със санкциите.

Пулев вероятно ще се завърне на ринга през есента
Пулев вероятно ще се завърне на ринга през есента

Кубрат Пулев и неговият мениджър Ивайло Гоцев бяха потърсени за коментар, но не отговориха на твърденията на Джени Суши.

Продължава с интервютата

Джени Равало взе своето първо интервю след случката с Кубрат Пулев. Преди няколко дни тя се срещна с най-мощната жена в ММА - Габи Гарсия.

Бразилката е 9-кратна световна шампионка по жиу жицу. Тя е без загуба в мачове по правилата на смесените бойни изкуства. 95-килограмовата южноамериканка на няколко пъти е получавала наказания за некоректно поведение срещу своите съпернички.

Джени Суши пусна превю на интервюто в своя инстаграм. Очаква се разговорът да бъде публикуван в сайта "Вегас спортс дейли".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене