Съдбата на група Би Ти Ес вече ще е в ръцете на феновете (Видео)

Снимка: Инстаграм/ bts.bighitofficial

Момчетата от южнокорейската кей-поп групата Би Ти Ес завладяха чартовете с музиката си и бокс-офиса с документалния филм "Burn the Stage: The Movie".

Сега предстои съдбата им в свои ръце да вземат феновете - благодарение на новата мобилна игра Би Ти Ес Уърлд (BTS World), съобщиха Ройтерс и Франс прес.

Седемте момчета от популярната група са посветили две години на записите на над 100 000 ексклузивни снимки, 100 видеа и музика за играта, разработена от южнокорейската компания "Нетмарбъл", предаде БТА.

Играта Би Ти Ес Уърлд, която излиза на пазара в сряда, дава възможност на потребителите да се върнат назад във времето, да поемат ролята на мениджъри, да направляват кариерата на изпълнителите и да правят избори, водещи групата към глобална слава.

Феновете ще могат да разберат и какво би се случило, ако членовете на Би Ти Ес не успеят да се реализират и се завърнат към мечтите си - например да отглеждат ягоди или да бъдат шампиони по таекуондо.

"Тези различни реалности са базирани върху интервюта с някои от членовете на групата", казва президентът на "Нетмарбъл" Саймън Сим.

Играта, която излиза в 176 страни на 14 езика, предоставя възможност и за видео и текстови взаимодействия с момчетата от Би Ти Ес.

Група Би Ти Ес е сформирана в Сеул през 2013 г. Момчетата правят пробива си на американския музикален пазар през 2017 г., ставайки първата корейска формация, отличена с награда на сп. "Билборд"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене