Мечката води Мис Футбол в Царево

Радост показва апетитни форми от плажа

Георги Костадинов представя любимата на родата си в морския град

Националът по футбол на България Георги Костадинов представи бъдещата си булка Радост Тодорова пред родата. Той заведе любимата си в родния град Царево. Двамата изкараха няколко дни почивка по Южното Черноморие. Мечката, както е прякорът на халфа, е единственият национален играч, който избра да прекара лятната си ваканция по нашите плажове.
Радост, която е бивша Мис Национален отбор по футбол, както и Мис Вселена - България 2015, е била одобрена от най-близките в семейството на Жоро. Неговият татко Георги Костадинов е бивш кмет на Царево и адвокат.
С красивата врачанка са гаджета точно от лятото на 2017 година, когато халфът игра за израелския "Макаби" (Хайфа). Сега двамата живеят в руския град Тула, където футболистът рита за местния "Арсенал".

Моделката е лудо влюбена във футболиста
Моделката е лудо влюбена във футболиста

Тази година се появиха слухове, че Радост е бременна, след като пусна снимка, на която приятелят й я гали по коремчето. До момента моделката не е признала публично дали това е истина. Тя не крие, че е безумно влюбена в мъжа до себе си.
"Мъж. Любовник. Най-добър приятел. Да откриете всичко в един човек, за да не ги търсите поотделно! Щастие!", признава самата Радост, която е от Враца.
Георги Костадинов е един от най-интелигентните български футболисти. Паралелно с футбола той учи правни науки в Юридическия факултет на Софийския университет и мечтае да стане адвокат или съдия по стъпките на татко си.
Прякорът Мечката идва от юношеските му години. Като новобранец в "Нефтохимик" бил единственият без прозвище. Понеже след всяка тренировка поглъщал големи количества мед, съотборниците го нарекли Мечката.
Георги Костадинов тази година избра родното море
Георги Костадинов тази година избра родното море

Тези дни роденият край морето играч бе специален гост на спортния фестивал "Живеем активно в Царево". Той награди най-малките и успешни футболисти от местния ФК "Странджанец". Костадинов се включи в благотворителна кауза, организирана от него и подкрепена от неговите съотборници Кирил Десподов, Пламен Илиев и Станислав Иванов. Футболистите са решили да продадат свои фланелки на търг. Средствата от продажбата ще бъдат дарени на местната организацията на БЧК.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса
Стоичков на върха на щастието - стана дядо на внук!
Тейлър Суифт и приятелят й Травис Келси няма да присъстват на Мет Гала 2024
Празникът на Лили - без много шум, но окъпана в любовта на феновете
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща

Напишете дума/думи за търсене