Марта Вачкова и Ралица Паскалева загряват за 8-ия сезон на “Откраднат живот”, снимат го от 15 септември
24 часа | 11 Юли 2019 г. | 114 показвания | 0 коментара

Две от актрисите в “Откраднат живот” - Марта Вачкова и Ралица Паскалева, вече нямат търпение да започнат снимките по новия осми сезон. И двете публикуваха снимки със свои екранни партньори. “Скоро започваме нов сезон на “Откраднат живот”. Дано имам хубави сцени с Кирето Бояджиев - любим приятел и партньор”, пожела си Марта Вачкова, позната за зрителите на сериала като сестра Жекова, като сподели снимка заедно с актьора Кирил Бояджиев.

Очаква се снимачните дни да започнат от 15 септември, но Ралица Паскалева също няма търпение. Тя сподели във фейсбук и инстаграм фотография от сватбата с екранната си половинка Емил Марков. “Замислям се и осъзнавам, че аз и Емил Марков сме от малкото актьори и персонажи, които сме още от 1-и сезон. Можем спокойно да се наречем ветерани в сериала”, написа Паскалева към снимката и добави - “И ето това е отговорът на въпроса защо все още ми се играе в “Откраднат живот”. Защото винаги има нещо ново, интересно и провокиращо за игра и пресъздаване”.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★★★ Любов: ★★★★
Късмет: ★★★★★★ Работа: ★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

1 от 6 човека с разбити сърца боледуват от рак и е по-малко вероятно да оцелеят пет години след появата на болестта. Това гласят новите международни изследвания на журнала на Американската асоциация за изследване на сърцето (Journal of American Heart Association).  Синдромът на разбито сърце, наричан още "такоцубо", се получава,

След като преди броени дни президентът на България – Румен Радев – награди с орден „За военна заслуга“ първа степен о. р. генерал-майор Александър Александров – легендарният български космонавт, сега ви предлагаме да си припомни постиженията на някои родни инженери, свързани с космонавтиката. Предлагаме ви откъс от книгата на Милена Димитрова –

Маникюрът на едната ръка може да изобразява цяла картина Неонови Неоновите цветове са основен тренд при дрехи и аксесоари тази година. Така че съвсем логично се появиха и при лаковете. Можете да боядисате всичките си нокти в един ярък тон, да съчетаете няколко контрастни нюанса или да направите светещи рисунки върху някаква пастелна основа.

Трима астронавти пристигнаха на Международната космическа ...
Съединените щати отбелязаха вчера 50-годишнината от ...
Днес рожден ден има художникът, карикатурист и режисьор ...
РАБОТА В началото на седмицата отново сте в блестяща форма ...
Поппевецът Владимир Ампов-Графа също е рожденик днес. Под ...
РАБОТА Внимавайте, ако пред вас се очертава предложение за ...
РАБОТА През тази седмица и до края на месеца имате ...
РАБОТА Постарайте се да си спестите неприятностите в ...
РАБОТА От първия ден на седмицата очаквайте промени, ...
РАБОТА На работното място завършете започнатите задачи. ...
РАБОТА Не пропускайте и използвайте възможността да ...
РАБОТА В началото на седмицата ще научите за приходи, които ...
РАБОТА Съдбата ви позволява да заслужите одобрението на ...
РАБОТА Помислете за нови възможности за работа, но не ...
РАБОТА Ще бъдете доста натоварени с работа, но ще сте ...
РАБОТА Очаквайте запознанство с впечатляващи ви хора. Не ...