Алекс Сърчаджиева се връща на екран, ще води новото риалити “Игри на волята”

Актрисата последно участваше в комедийния сериал “Господин Х и морето”.  СНИМКА: НОВА ТВ

Талантливата Алекс Сърчаджиева ще се завърне на телевизионния екран наесен. Тогава ще е стартът на екстремното предаване “Игри на волята”, което за първи път ще тръгне в българския ефир. Негово лице ще е именно Сърчаджиева.

Тя не за първи път ще се изявява в това амплоа. Алекс беше водеща на делничните епизодите на “Биг Брадър” и звездната му версия “ВИП Брадър” още от 2012 г. Между другото, именно това риалити ще липсва от програмната схема на Нова тв. На негово място застъпва “Игри на волята”.

Алекс Сърчаджиева ще бъде единственото популярно лице в него, защото участниците ще бъдат обикновени хора, готови да стигнат до ръба на своите възможности. Шоуто ще се снима на красив плаж по Черноморието. В него ще участват 3 отбора, но само единият ще има привилегията да живее в суперлукс. Вторият ще трябва сам да създаде елементарни условия на живот, а третият остава без подслон и храна за седмица.

“Игри на волята” е по формат на популярното колумбийско риалити Desafio (Caracol TV). Победителят в него ще спечели 200 000 лева.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене