Заведение в Ню Йорк с конкурс за имитация на оргазма на Мег Райън в "Когато Хари срещна Сали" (Видео)
24 часа онлайн | 12 Юли 2019 г. | 93 показвания | 0 коментара

Това бе оргазъм, за който се заговори в целия свят. В появилия се през 1989 г. по екраните филм "Когато Хари срещна Сали" актрисата Мег Райън симулира оргазъм в нюйоркско заведение и това се превърна в един от най-запомнящите се мигове във филмовата история, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Заведението "Катц", в което е заснета сцената, днес организира конкурс, за да отбележи 30-годишнината от излизането на филма по екраните. Всеки, който желае да "да изпита онова, което изпита тя", е поканен да седне на същата маса в заведението и да имитира превъплъщението на Мег Райън.

Станал популярен сред нюйоркчани от основаването си през 1888 г., въпросният семеен бизнес, специализирал се в приготвяне на големи сандвичи с телешко, придоби известност в целия свят след излизането на филма по екраните.

Участниците, независимо дали жени или мъже, трябва да запишат видеоклип с изпълнението си, да го постнат в интернет и да изчакат група експерти в областта на социалните медии да изберат победителя. Той ще бъде оповестен следващата седмица. 

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★★★ Любов: ★★★★
Късмет: ★★★★★★ Работа: ★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

1 от 6 човека с разбити сърца боледуват от рак и е по-малко вероятно да оцелеят пет години след появата на болестта. Това гласят новите международни изследвания на журнала на Американската асоциация за изследване на сърцето (Journal of American Heart Association).  Синдромът на разбито сърце, наричан още "такоцубо", се получава,

След като преди броени дни президентът на България – Румен Радев – награди с орден „За военна заслуга“ първа степен о. р. генерал-майор Александър Александров – легендарният български космонавт, сега ви предлагаме да си припомни постиженията на някои родни инженери, свързани с космонавтиката. Предлагаме ви откъс от книгата на Милена Димитрова –

Маникюрът на едната ръка може да изобразява цяла картина Неонови Неоновите цветове са основен тренд при дрехи и аксесоари тази година. Така че съвсем логично се появиха и при лаковете. Можете да боядисате всичките си нокти в един ярък тон, да съчетаете няколко контрастни нюанса или да направите светещи рисунки върху някаква пастелна основа.

Мариан Вълев - Куката се включи към кампанията ...
Трима астронавти пристигнаха на Международната космическа ...
Съединените щати отбелязаха вчера 50-годишнината от ...
Днес рожден ден има художникът, карикатурист и режисьор ...
РАБОТА В началото на седмицата отново сте в блестяща форма ...
Поппевецът Владимир Ампов-Графа също е рожденик днес. Под ...
РАБОТА Внимавайте, ако пред вас се очертава предложение за ...
РАБОТА През тази седмица и до края на месеца имате ...
РАБОТА Постарайте се да си спестите неприятностите в ...
РАБОТА От първия ден на седмицата очаквайте промени, ...
РАБОТА На работното място завършете започнатите задачи. ...
РАБОТА Не пропускайте и използвайте възможността да ...
РАБОТА В началото на седмицата ще научите за приходи, които ...
РАБОТА Съдбата ви позволява да заслужите одобрението на ...
РАБОТА Помислете за нови възможности за работа, но не ...
РАБОТА Ще бъдете доста натоварени с работа, но ще сте ...