ЦСКА хвърля резерви срещу "Тито"

Греъм Кери разочарова срещу "Етър"

ЦСКА хвърля голяма част от резервите в реванша с черногорския "Титоград" утре. В първия мач "червените" победиха с 4:0 на "Армията" и се надяват без проблеми да отстранят скромния съперник. В Подгорица се очакват като титуляри да започнат някои от футболистите, които не стартираха в първия мач от сезона. Освен това треньорът Добромир Митов и консултантът Люпко Петрович са силно разочаровани от играта на голяма част от титулярите при равенството 2:2 с "Етър" на старта в Първа лига. Срещу "болярите" слабо се представиха централните защитници Николай Бодуров и Божидар Чорбаджийски, като има голяма вероятност поне един от двамата да не стартира срещу "Тито". Тяхната алтернатива е двойката Пламен Гълъбов - Нуно Томаш, но и те допуснаха грешки в първия мач срещу черногорците. Сериозно недоволство има и срещу крайния защитник Стойчо Атанасов, който също може да отстъпи мястото си.

Най-много промени се очакват в средата на терена. Там най-вероятно титулярно място ще получи Денис Давидов, известен и като "Руския Меси". Бившият играч на "Спартак" (Москва) се включи активно като резерва срещу "Етър" и има голям вероятност да получи шанс срещу "Тито". Португалецът Тиаго почти сигурно ще седне на пейката в Подгорица. Халфът допусна глупава грешка срещу "Етър", когато загуби топката в наказателното поле и съперникът отбеляза първия си гол. Действията на Тиаго вбесиха Люпко Петрович, който ги нарече недопустими.

Новото попълнение Греъм Кери също разочарова с "Етър" и се очаква да отстъпи мястото си на 18-годишния Митко Митков. Именно талантът влезе на негово място срещу "болярите" и отбеляза фантастичен гол с удар отдалеч. В атака треньорите умуват дали да не заложат и на шотландеца Тони Уот, който засега е твърда резерва на Али Соу.

След провала срещу "Етър" ръководството на "червените" привика треньорския щаб за обяснение. Люпко Петрович бе изключително ядосан от играта и открито нападна футболистите. "Играчите показаха как не трябва да се играе - каза легендата. - Несериозно е да държиш топката в наказателното поле, да я загубиш и да ти вкарат гол. Като няма дисциплина, няма и победа. Влязоха в мача все едно насила сме ги накарали да играят футбол. Тепърва трябва да доказваме, че сме голям отбор. Аз знам как трябва да се влезе в един мач, как трябва да се спечели и как не трябва." 

Митков ще получава все повече шансове
Митков ще получава все повече шансове

Днес ЦСКА заминава за Подгорица с чартърен полет, а делегацията ще бъде водена от собственика Гриша Ганчев. От ръководството публикуваха важна информация за феновете, които ще пътуват за Подгорица. Билети няма да се продават на стадиона, а само на посочена каса в града. Тя ще работи от 12 до 19 ч. местно време. Цената на билетите за гостуващите фенове е 10 евро и може да бъде заплатена директно в европейската валута. Българските привърженици ще бъдат настанени на трибуната зад едната врата, а вратите на стадиона ще бъдат отворени след 19 часа. Мачът започва от 21,30 ч. "Призоваваме ви да си направите нужната организация и да планирате пътуването така, че навреме да се сдобиете с пропуски - пишат "червените". - Един човек може да купи билети за всички от приятелите си, като на място ще му бъде поискан за копиране неговия документ за самоличност." 

Давидов загатна за класа
Давидов загатна за класа

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене